Bulco Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Chce zakupić Megane 3. Obejrzałem juz kilka aut i te, które mnie interesują mają 1000 obrotów na biegu jałowym. Czy to normalne, czy jednak udrzucic te auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 U mnie wygląda to mniej więcej tak gdy zejdzie ze ssania. Z postoju w czasie jazdy zdjęcia nie mam ale wydaje mi się, że jest podobnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proloq88 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Jeżeli szukasz Renault Megane III to zaproponuję Tobie mój egzemplarz https://allegro.pl/ogloszenie/renault-megane-grandtour-iii-1-9-dci-131km-2011-ro-7502615860 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Radziłbym dobrze zweryfikować powyższe ogłoszenie, sprawdzając pojazd po nr vin wyskakuje informacja o wypadkowości samochodu https://uk.vin-info.com/order-reports/VF1KZ1S0645513503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulco Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 To może dodam, że szukam tylko i wyłącznie benzyny 1.6 110 km. A co do obrotów. Wskazówka jest równo na 1. Nie mniej, nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Dobrze, że doprecyzowane W dCi wskazówka również zatrzymuje się poniżej 1000 obr./min, także tutaj coś jest do poprawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proloq88 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, Silverek napisał: Radziłbym dobrze zweryfikować powyższe ogłoszenie, sprawdzając pojazd po nr vin wyskakuje informacja o wypadkowości samochodu https://uk.vin-info.com/order-reports/VF1KZ1S0645513503 Jakbym miał coś do ukrycia to napewno nie podałbym nr VIN jak to robią handlarze. Jestem uczciwym sprzedającym swój prywatny samochód dlatego też podany został nr żeby ludzie mogli przejrzeć historię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Ja nie twierdzę, że jesteś nieuczciwy, ale skoro masz taką wiedzę co było w aucie wymienione to warto o tym wspomnieć w ogłoszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Wrzucam fotkę po nagrzaniu się silnika i przejechaniu około 20 km. Klima ustawiona na AUTO. Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez pbet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulco Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 A po pierwszym uruchomieniu na zimnym, obroty też ~850? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Tak jak w moim pierwszym poście. Odpalane po nocnym postoju, w maju ubiegłego roku, lekko po 9 rano przy temperaturze na wyświetlaczu 26 st.C. Z tym, że odpala wyżej tzn. na ssaniu i schodzi do tego poziomu od około 1500. Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 U mnie schodzi do 600 obr/min z włączoną klimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 U mnie obroty wyglądają następująco: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi