Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 @pbet rozumem, że chodzi Ci o kradzież na "dwie walizki". Swoją drogą ciekawy jestem jaka musi być max odległość walizki od karty, żeby to zadziałało. Moja karta w domu leży linii prostej 3m i 2 ściany od najbliższego punktu na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 39 minut temu, Andon napisał: No widzisz, a u nas się karty nigdzie* nie wkłada *) oprócz kieszeni, torby, portfela, itp OK może się i nie wkłada ale trzeba wracać do samochodu aby domknac szyby, tak zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Nie do końca. To niedomykanie występuje jak się siedzi w samochodzie i karta jest w zasięgu. Z daleka, poza zasięgiem handsfree można 2x nacisnąć przycisk zamykania i wszystkie otwarte szyby domkną się. Często z tego korzystałem do niedawna jak samochód stał na słońcu z lekko uchylonymi szybami, a przed deszczem je domykałem nie wychodząc z budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Moim zdaniem powinno być jeszcze otwieranie zdalne aby samochod przewietrzyc jak jest nagrzany na słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 ... a zimą zdalne odpalanie, żeby się rozgrzał przed odjazdem. Pobożne życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 U Niemcowtych to nic nadzwyczajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Dla mnie też to jest niezrozumiałe. Skoro można domknąć szyby, to dlaczego nie można ich otworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, Andon napisał: ... a zimą zdalne odpalanie, żeby się rozgrzał przed odjazdem. Pobożne życzenie Niekoniecznie. Można zmontowac odpowiedni uklad, problemem może być tylko brak obecności karty w zasięgu anteny HF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 2 godziny temu, Andon napisał: rozumem, że chodzi Ci o kradzież na "dwie walizki". Dokładnie. 2 godziny temu, Andon napisał: Swoją drogą ciekawy jestem jaka musi być max odległość walizki od karty, żeby to zadziałało. Moja karta w domu leży linii prostej 3m i 2 ściany od najbliższego punktu na zewnątrz. No to nie ma szansy. Możesz zrobić eksperyment w sensie Ty się zbliżaj do auta, a ktoś niech próbuje otworzyć. Pewnie będzie to podobna odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi