Silverek Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) @pbet czy Ty przypadkiem nie jesteś ambasadorem marki Wunderbaum? Przyznaj się, pewnie masz odpalany jakiś % za każdą sprzedaną sztukę Invisi Edytowane 24 Września 2018 przez Silverek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 To powinno być coś a la płyny eksploatacyjne: wlewasz 4 litry skoncentrowanego zapachu do zbiornika pod maską i samochód sobie dozuje sam; oczywiście wcześniej ustawiasz stopień, jak grubość mielenia kawy w ekspresie - to by było coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Po prostu kolega zna się na wszystkim :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 @konwil trzeba to opatentować i będziesz ustawiony do końca życia :P Kasa za pomysł będzie płynęła strumieniem @lordboss z @pbet nie ma co rozpoczynać tematu o zapachach do auta bo zawsze tak człowieka zakręci, że namówi na Invisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Hehe litości... @Silverek dochody uzyskuję z zupełnie innej branży ale może ktoś z WB kiedyś przeczyta i coś mi odpali A tak serio to jak coś znam, to o tym piszę. Jak mogę polecić bo jestem zadowolony, to polecam - a z tego jestem. A jak nie jestem to też napiszę, jak o Małym Joe. W czynie społecznym, bezinteresownie Pomysł @konwil jest genialny Z tym, że zamiast 4 litrów to by wystarczyło 250 ml, pewnie na cały rok. Kolega @lordboss albo mnie przecenia albo prześmiewa Wybiorę to pierwsze by się lepiej poczuć. 26 minut temu, Silverek napisał: nie ma co rozpoczynać tematu o zapachach do auta bo zawsze tak człowieka zakręci, że namówi na Invisi A ja nie namawiam. Dzielę się doświadczeniem To najlepsze, co mnie w tej branży (zapachów do auta) spotkało na przestrzeni wielu, wielu lat. 6 godzin temu, airbites napisał: Wiesz że zapachy w aucie powoduje nudności, zasypianie podczas jazdy itd? Bez przesady. To nie lawenda czy chloroform Dużo jeżdżę i nigdy nie chciało mi się wymiotować z powodu zapachu. No chyba, że mówimy o zapachu z pól po rozrzuceniu obornika albo gnojówki lub z jadącej przede mną ciężarówki wiozącej mięso kat. 3 (nie do spożycia przez ludzi) albo świnie/bydło/drób. Senność owszem ale ze zmęczenia i to też bardzo sporadycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi