daro1972 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Witam wszystkich , Jestem nowym posiadaczem mojej już drugiej MEGANKI . Moja obecna to model z listopada 2011 w wersji 3 Grandtour z silnikiem 1,6 PB +LPG w wersji z nawigacją TOMTOM i radiem z CD ( płaskie bez gałek i bluetouch niestety ) Autko sprawuje się jak do tej pory bardzo dobrze ale z racji mojej pracy dużo spędzam czasu w samochodzie i rozmawiam przez telefon . Potrzebowałbym pomocy w zmianie radia i przycisku pod kierownicą - na ten bardziej rozbudowany z przyciskiem tel , żeby był zestaw głośnomówiący .Zastanawiam się także nad zamianą kierownicy na skórzaną - mam wersję z tempomatem ale w wersji tworzywa .Proszę o porady , ewentualnie kontakt do kogoś , kto zna się na takich sprawach - najlepiej ,żeby był z moich okolic oczywiście Dodam ze jestem z Gliwic . REGULAMIN 5.1 Użytkownicy zobowiązani są do umieszczania swoich tematów w odpowiednich działach... - przeniosłem - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Uderzaj do @cinas. Z tego co pamiętam ma w ofercie gotowe zestawy z przygotowaną wiązką - wpinasz zamiast starego i działa. Gdyby nie odpisywał na privie napisz do mnie - wyślę Ci jego numer telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 No tak, ale zestaw głośnomówiący, to jeszcze mikrofon, który oryginalnie jest w podsufitce, obok lampki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl123 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Megane 3 ph1 Witam niechce zaczynac nowego tematu a mam takie pytanie. Mam oryginalny zestaw głośnomówiący Bluetooth działa dobrze, tylko jak prowadze rozmowę telefoniczną to mój rozmówca słyszy sam siebie, można jakoś na to zaradzić ? Edytowane 12 Marca 2020 przez Bazyl123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Ściszyć radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl123 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 23 godziny temu, aniewa napisał: Ściszyć radio? Jak przuciszyłem to troche lepiej ale znowu ja słabo słysze bo jest cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi