blake Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 To czemu sprzedawca pisze zamek prawy przód 6pin? Już nie wiem jaki kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Sprawdź czy masz super blokadę, jak nie masz to kup czteropinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Jak ta blokadę sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 1 godzinę temu, aniewa napisał: Dwukrotne kliknięcie przyciskiem zamykania na pilocie powoduje, że nie otworzysz drzwi od wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Witam ponownie, problem jest teraz taki, rozebrałem tapicerke, odkręciłęm i poodpinałem wtyczki zamka i zamontowałem z powrotem, niby drzwi teraz normalnie się zamykają, jednak HF raz działa raz nie, jeśli nie to muszę pociągnąć za klamkę wtedy się otwiera nie ma reguły. Zauważyłem też, że po zamknięciu samochodu licznik cały czas świeci ... wczoraj np, zamknąłem samochód i ok wszystko się pogasiło, dzisiaj wychodzę z pracy a tu świeci licznik .... co jest grane, może to być nadal od tego zamka mimo, że nie pokazuje już otwartych drzwi gdy są zamknięte ?? Pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi