MarcinDe Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Ja w swoim mam salonowe Continental'e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Mój brat w wersji limited ma też goodyear. Zależy chyba od wersji wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Nie chce mi się teraz szukać, ale na fakturze lub innym dokumencie z zakupu zawsze miałem wyszczególnione na jakich oponach auto wyjechało z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 U mnie w wersji intense z 2016 były Continental Ecocontact 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porys Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Witam. Odbierałem nówkę intens . 31-10-18r i oryginalnie była na 205/55/16 Goodyear Efficient Grip Performance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satisati Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Odebrałem auto tydzień temu i jest identycznie... Myślę że z biegiem czasu się unormuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi