Roberttt Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Dzień dobry, orientuje się może ktoś jak wyglądały wersje wyposażenia na rynek niemiecki? Przymierzam się do zakupy i znalazłem jedną sztukę ale ma dziwne wyposażenie(kieruję się tym tematem Otóż jest to wersja Dynamique(zgadza się większość elementów) ale nie ma np automatycznej klimatyzacji czy napisu Megane na tylnej klapie. Jak to jest? Były tam inne pakiety czy co? Edytowane 17 Listopada 2018 przez Roberttt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Były inne pakiety. W necie znajdziesz katalogi i cenniki na rynek niemiecki. Na forum też gdzieś są. Sam kiedyś jakiś wrzucałem ale nie pamiętam już gdzie. Rozgryzaliśmy wersję wyposażenia auta jednego użytkownika forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberttt Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 4 godziny temu, pbet napisał: x gdybyś je znalazł to był bym bardzo wdzięczny REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Czy ktoś mógłby ocenić tą Megankę? https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=270736063&adLimitation=ONLY_FSBO_ADS&cn=DE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&fuels=PETROL&gn=80937%2C+Milbertshofen+-+Am+Hart%2C+München%2C+Bayern&isSearchRequest=true&ll=48.220227%2C11.5761802&makeModelVariant1.makeId=20700&makeModelVariant1.modelId=17&maxMileage=150000&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2008&minPowerAsArray=74&minPowerAsArray=KW&pageNumber=1&rd=150&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&searchId=a2e008d5-6d43-b50a-c727-ba91d7d82ee0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudi777 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ja mam megane III z rynku niemieckiego w wersji Dynamique i klimę mam automatyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Dynamique z Niemiec - oprócz grzanego tyłka, nawigacji i soczewek mam chyba wszystko ;). Kolega kupował w Szwajcarii i miał dodatkowo pakiet z soczewkami i nawigacją. IMO napis MEGANE powinien na klapie być, może natomiast nie być oznaczenia rodzaju zamontowanego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Ja też tego nie ogarniam mam dynamique z francji, mam najbardziej podstawowe radio i brak grzanych foteli, a widziałem wersje dynamique które przy moim radiu ( płaskie przyciski) miały ekran od navi, a tutaj wyczytałem, że to radio NIE WSPÓŁPRACUJE z tym dużym wyświetlaczem, nawet z tym małym wyświetlającym napis RENAULT. W dodatku tamten miał grzane fotele więc całkowicie już nie rozumiem jak to jest... masło maślane wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Wiesz, może auta były po dzwonie i wsadzali przy naprawie deskę jak popadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Wg mnie powinien być na klapie napis Megane i opcjonalnie oznaczenie silnika Tce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi