blake Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 A u Ciebie cykały wszystkie jak sprawdzałeś tą metodą ?? Dwa idzie z przodu wymienić bo są na grillu przymocowane, ale te w zderzaku to tak jak piszesz, a tył to inna bajka ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 U mnie cyka każdy . Spróbował by któryś nie działać ostatnio przez lód i syf non stop mi gra tył i przód ... nie ma czasu auta umyć bo zima, a jak zimno to się nawet nie chce rdza nie gryzie to nie myję może jakoś w lutym się doczeka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 A nie jest tak, że może słąbiej cykać i do wymiany czy jak już ma nie chodzić to wgl nie cyka?, cięzka sprawa z tymi czujkami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Raczej nie będzie cykał wcale, jak działa to działa . Nie może cykać słabiej WYDAJE MI SIĘ bo przecież zbiera odległość do przeszkody więc słabszy czujnik działał by Ci 0-1 albo jeszcze nic, albo zaraz rozwalisz auto o inne . To są proste urządzonka więc pewnie albo działa dobrze, albo wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 W piątek zajadę na garaż wysuszy się troszkę fura i posprawdzam, zima u mnie jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 12 godzin temu, matejo1990 napisał: czujniki cofania mają 3 newralgiczne punkty: - czujnik w skrzyni biegów - moduł pdc po lewej stronie w bagażniku - 4 czujniki Czy możesz wrzucić fotkę gdzie dokładnie znajdę moduł PDC? Wątpię, aby coś pomogło bo bardziej obstawiam winę któregoś z czujników ale dla pewności zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Rozglądam się za czujnikami już i mam pytanie jaki tam jest kod tego czujnika, bo po allegro są różne i już nie wiem, czy te czujniki z przodu i z tyłu są takie same obojętnie jaki kupię jak potrzebuje na przód? znalazłem takie coś jak na fotce na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 @blake nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale masz taki przycisk "PrintScreen" do robienia zdjęć ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Nie rób ze mnie.... jestem w pracy i na tel pisze na forum, a aukcje przeglądam na służbowym PC, stąd ten screen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 1 godzinę temu, blake napisał: Tutaj jest gówno, każdy się czepia każdego o bzdury, więc sami sobie odpowiedzcie a temu pajacowi to nawet nie odpisze bo nie zasługuje i szkoda czasu. papa zapraszam na fb. Skoro tu jest gówno, to czemu ta super fejsbukowa grupa nie potrafi sobie poradzić z takim problemem? Jestem tu prawie 11 lat, tylu pieniaczy co się tu przewaliło przez forum to się nie da policzyć. Zawsze koniec był taki sam: obrażali się, zakładali swoje fora, wiedzę ciągnęli z "naszego forum" udając, że to ich robota (sam swoje manuale znajdowałem na innych grupach), a na koniec znikali bo nie byli w stanie opanować pewnych spraw. Wielu z nich nadal ma tu nowe konta, tylko cicho siedzą, bo wiedzą, że nawywijali i po cichu czerpią wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Szanowni panowie albo trzymacie się tematu i z kulturą się odnosicie do siebie albo zamykamy ten temat Polecam spacer i ochłonięcie co poniektórym. Posty niestosowne i te nie na temat poleciały w niebyt. Jako podsumowanie zostawiłem tylko post megancoupe02. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matejo1990 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dnia 16.01.2019 o 09:15, Silverek napisał: Czy możesz wrzucić fotkę gdzie dokładnie znajdę moduł PDC? Wątpię, aby coś pomogło bo bardziej obstawiam winę któregoś z czujników ale dla pewności zajrzę. moduł jest w bagażniku, pod zaślepką z lewej strony, taka czarna puszczeka, dochodzą do niej dwie wiązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 @matejo1990 okej, dziękuję! Zweryfikuję w wolnej chwili, aczkolwiek czuję, że u mnie winny jest sam czujnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matejo1990 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 zbadałem moją megę clipem faktycznie winny jest czujnik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nft Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Witam! Nie wiem jak to jest u Was, ale problem w mojej MIII też się zaczął - piszczy na wstecznym. Po podłączeniu CLIPa komputer pokazał błąd lewego skrajnego czujnika i nie dawno też się dowiedziałem dopiero, że jeśli są sprawne czujniki to drżą pod palcem jak się delikatnie przyłoży :) Tak więc zostanie sprawdzić w weekend kabelki do niego podpięte, albo nowy czujnik. Orientuje się ktoś, czy można kupić nowy zamiennik np. Valeo i wymienić 1 szt. tylko czy lepiej używkę, ale oryginalną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi