Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Slimak Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Witajcie Dzisiaj wymieniłem sobie liczniki na full elektroniczne. Stare mi się podobały, ale full elektroniczne .. mnie pasuje Jeszcze mam kilka spraw do regulacji, ale działa i to najważniejsze 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 A wiesz, że w koleosie są dodatkowo boczne tarcze podświetlane na kolor ambientu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ładne to. Szkoda, że fabrycznie w megankach nie ma tych zegarów Właściwie nie wiem po co się robi 2 rodzaje zegarów. Przecież to żadna oszczędność. To nie są jakieś wypasione ekrany które zmienialyby cenę produkcji a wyglądają lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 16 godzin temu, lol19pl napisał: A wiesz, że w koleosie są... A masz możliwość pokazania gdzie tego szukać w ddt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davop Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 fajne tylko mniej precyzyjne (8 wartości) i dalej ikonki podświetlane, ale i tak bym je brał ;-) Czy wszystkie modele zegarów są wymienne między sobą (nawet z radiem podstawowym)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimak Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Trudno powiedzieć. Trzeba by zobaczyć jak wygląda wtyczka z tyłu licznika to pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davop Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Swoją drogą to mogli bardziej poszaleć z zegarami (kadjar). Aktualnie to clio ma najbardziej zaawansowany wyświetlacz z całego reno, a przecież powinni zacząć od najwyższego segmentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_891 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Czy oprócz wymiany dokonywałeś jeszcze zmian w oprogramowaniu? Też własnie wymieniłem, ale mam problem ze zmianą stylu. Mam tylko jeden który się wyświetla i pomomo zmiany w multisense na którykolwiek z 4 dostępnych, styl pozostaje cały czas taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looko Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Jak się wyciąga zegary ? Czy tam są zwykłe zatrzaski ?/ próbowałem wyciągnąć moje, ale nie dałem rady.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane11289 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Siemano. Sorry, że odgrzebuje kotleta, ale mam pytanie. Również chciałbym u siebie wymienić zegary, bo gdy temperatura się robi bardziej zimowa to licznik gubi kilometry i zmienia kolor i tarcze . Czy po wymianie licznika trzeba coś konfigurować ? Czy trzeba zwrócić uwagę przy zakupie nowego czy jest np od benzyny czy diesla ? Czy inny jest do automatycznej skrzyni i różni się w wersji wyposażenia ? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maildoremika Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Takie zachowanie świadczy o zimnych lutach na płycie . Slimak, a co z przebiegiem , przepisał się z innego ECU ? Edytowane 8 Stycznia 2022 przez maildoremika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosse Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Mam pękniętą środkową szybkę wmegane 4. Czy jest jakiś schemat lub instrukcja jak to rozebrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher44 Opublikowano 22 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2025 Witam. Wymieniłem sobie też licznik, skonfigurowane wszystko. Mam tylko problem z wskaźnikiem paliwa. Niby przepisałem swoje wartości ale wskaźnik nie działa prawidłowo. Znikają 2 kwadraty a nie ma prawie połowy baku. Ma ktoś możliwość podglądu parametrów z licznika u siebie i podania tutaj. Zawsze staram się szukać odpowiedzi w internecie ale tu poległem. Co więcej w starym liczniku też wskazania się rozjechały. Chodzi mi o wartości w litrach i Ohm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi