kaag Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) Dnia 01.05.2019 o 13:42, pbet napisał: Limited to Max co było z 1.6 ... Czy na pewno? Bo u sąsiadów za odrą widziałem idealną jakiej szukam biała Bose 1.6 z r-linkiem. Edit: Faktycznie tak jest w broszurach...czyli jakiś przeszczep to był lub mam skleroze i do limited był dodany r-link. Edytowane 5 Maja 2019 przez kaag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) @kaag W autach z importu mogą być inne wersje wyposażenia. Nie sprecyzowałem ale pisałem o maxie dla auta krajowego. Wiadomo, że na inne rynki mogły być inne wersje wyposażenia, jest to potwierdzona informacja. Edytowane 5 Maja 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiuu Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Panie, widzę, że nie masz co z pieniędzmi robić, tyle kasy za kompletnego golasa, nawet wygłuszenia maski to nie ma, niby głupota, ale ..... Powiem tak, 30 bym za to nie dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 55 minut temu, Krzysiuu napisał: nawet wygłuszenia maski to nie ma, niby głupota, ale ..... Jakby się kolega trochę zagłębił w temat to by wiedział, że bogatsze wersje z silnikiem wolnossącym 1.6 też takiego wygłuszenia nie mają ;) (chyba, że ktoś sobie sam dołożył) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Ogólnie to nawet nie powinno być nazywane wygłuszeniem według mnie. Te maty mają przede wszystkim "docieplić" komorę silnika, dlatego są montowane w dieslach, a nie ma ich w benzynach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Te maty to Hydrozagadka jest. Moja poprzednia Megi dci 1.5 z 2009 r nie miała tej maty, a obecna dci 1.5 z roku 2015 ją posiada. Mam wrażenie że się ciut szybciej dogrzewa, ale i ciut ciszej silnik pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiuu Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Jakieś właściwości wygłuszające i izolacyjne mają i to nie ulega wątpliwości, a do benzyniaków 1.6 tym bardziej powinni to ładować bo jak wiadomo nie grzeszą ciszą przy wyższej prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 1 godzinę temu, Krzysiuu napisał: do benzyniaków 1.6 tym bardziej powinni to ładować bo jak wiadomo nie grzeszą ciszą przy wyższej prędkości. No tak ale z temperaturą nie ma żadnych problemów. Masa użytkowników 1.5 dCi nie widzi drugiego kwadracika przez pół roku (jesień/zima), a w 1.6 wskakuje bardzo szybko. Może gdyby było to wygłuszenie to silniki by się przegrzewały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michao1 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Drodzy forumowicze. Znalazłem taką meganke III w wersji gt. Proszę o wasze komentarze bo megi jest juz wystawiona od ok 2 czerwca i jakoś chetny się jeszcze na nią nie trafił. Zbyt wygórowana cena czy jednak coś nie tak z tym autem. Poniżej link https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-2-0-tce-180km-wersja-gt-bezwypadkowy-oryginalny-lakier-serwis-ID6BXWrL.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi