bartasKRK Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Ok. Szukam dalej. A powiecie mi czy da się zmienić język menu komputera oraz nawigacji? Chodzi mi o te auta z Niemiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Język komputera i nawigacji zmienisz bez problemu z poziomu ustawień licznika i nawigacji. Możesz nie mieć komunikatów głosowych polskiego lektora ale zawsze to można wgrać na kartę nawigacji za pomocą komputera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Ok. Dzięki za odpowiedź. Czyli nie ma co się bać aut z Niemiec. Przy aj niej jeżeli chodzi o kwestie języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lantar8 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dnia 5.08.2019 o 08:59, dzixonPP napisał: Ok. Dzięki za odpowiedź. Problem pojawia się jeżeli po tygodniu okaże się że niemiec cię oszukał i szukaj teraz wiatru w polu. W PL zawsze masz większe pole manewru do dochodzenia swoich praw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 A to w Polsce nikt nie oszukuje ? uwierz mi że poszanowanie prawa w Niemczech jest na wyższym poziomie niż u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi