luca33 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Dnia 10.12.2019 o 11:30, karolaa napisał: Logujesz sie na myrenault i sam wybierasz ze sklepu jaką aktualizacje chcesz jeśli jest dostępna. Zgrywasz na pen i potem do auta. Po co Ci ASO? Zgrałem, podłączyłem ale czy gdzieś muszę jeszcze wtedy na ekranie a aucie wejść coś kliknąć? Nie zauważyłem by po podłączeniu coś kolwiek się samo zainstalowało/zaktualizowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yod Opublikowano 12 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Powinno wyskoczyć okienko z pytaniem czy chcesz zainstalować nową wersję (pod warunkiem, że nie masz już zainstalowanej najnowszej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luca33 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zaktualizowało mapy... ale pokazuję że obecna wersja to wersja z 2017 roku... możliwe żeby to była najnowsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Aktualna wersja map 2018_12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luca33 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 21 godzin temu, Andon napisał: Aktualna wersja map 2018_12 Mówisz o tych : MAPA EUROPA V1506 Treść Aktywny Zakupiono dnia 04.11.2016 Ja innych nie mam w MY Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 (edytowane) A gdzie Ty to widzisz? Bo ja mam takie coś (ta zaznaczona to ostatnia aktualizacja Edytowane 8 Grudnia 2023 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luca33 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) A u mnie tak. To chyba nie za dobrze, co? Edytowane 2 Stycznia 2020 przez luca33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luca33 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Czyli co? Do ASO podjechać? Podpowiedzą coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Podjechać nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luca33 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 To już wszystko wiem. Produkt wygasł trzeba zakupić żeby aktualizować... 420 zł za 3 lata :/ To teraz pytanie czy po za Serwisem Renault są mądre głowy które mają sprzęt/oprogramowanie do tego by zrobić to taniej? Czy da się w ogóle tak? i Czy ktoś tak już robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 140 zeta na rok to drogo za legal ? ;) To raptem 1 butelka dobrej łychy, pół baku paliwa itp. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 1 godzinę temu, luca33 napisał: To już wszystko wiem. Produkt wygasł trzeba zakupić żeby aktualizować... 420 zł za 3 lata :/ To teraz pytanie czy po za Serwisem Renault są mądre głowy które mają sprzęt/oprogramowanie do tego by zrobić to taniej? Czy da się w ogóle tak? i Czy ktoś tak już robił? raczej się nie da okraść producenta. Moim zdaniem warto kupić, mi w tym roku też się kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Daliby dostęp do CapPlay to by problemu nie było, ale kto by potem kupował ichniejszą nawigację? To jest polityka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luca33 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Dnia 17.01.2020 o 14:45, Sarna1 napisał: 140 zeta na rok to drogo za legal ? ;) To raptem 1 butelka dobrej łychy, pół baku paliwa itp. ;) Niestety drogo jak dla mnie... jeszcze gdyby to się w opłacie rozchodziło 140 zł na rok, a tu całość za trzy lata na raz gdy nie wiem czy to auto będzie w moim posiadaniu przez taki czas... Korzystnie z map google jest za free więc w takim zestawieniu to już całkiem nie opłacalny wydatek. Takie moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi