aniewa Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Tak, pisałem o ddt4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkas Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Witam Próbuję zrobić ta na ECU TWEAKER ale na niebieskim okienku mam informacje że nie znaleziono (ecu.zip) , wiecie gdzie to znaleźć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Musisz wgrać do głównej pamięci telefonu plik ecu.zip. Sam plik znajdziesz np. https://drive.google.com/drive/u/0/folders/14nqS8KT0f1velpTHcgVqRiTLsmpggzhG Edytowane 17 Lutego 2020 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkas Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Mam takie pytanie , nad opcjami o których tu piszemy jest opcja (Presence Clock) i (Presence Temp_Ext) , czy jak by włączyć te funkcję (temperatura chyba jest włączona na tym screenie) to będzie wyświetlał zegarek i temperatura na wyświetlaczu gdzie są informacje o pasach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Zegarek pokaże na wyświetlaczu km tak, że trochę to bez sensu. Lepiej by było jakby okazywało na wyświetlaczu o pasach ale niestety tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkas Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Ale że zamiast km czy razem z km ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Zamiast km masz zegarek, manetką przewijasz co chcesz widzieć. Dochodzi też opcja ustawienia godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkas Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 (edytowane) Udało mi się zrobić animację , ale nie na ph2 tylko na ph3 v1.92 , jutro spróbuję jeszcze z zegarem. Jak macie jeszcze jakieś triki na tą apkę to dawajcie Wielkie dzięki @aniewa Edytowane 17 Lutego 2020 przez unkas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 @unkas jak rozumiem masz meganke ph3 ? Ja mam ph1 i kombinuje kurde jak to uruchomić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkas Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Tak mam ph3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Żaden z ecu M III ph I nie ma opcji włączenia animacji. Jak chcesz to podłącz laptopa z ddtall, wybierz M III hII i CLUSTER_B95_L38_ph2_V1.2. Jeżeli odczyta dane i numer vin a przy opcjach ustawień nie będzie napisu NO DATA to możesz spróbować zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbara1992 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Wie ktoś może czy uda się coś takiego uruchomić w zegarach od GT/GT Line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Raczej nie. W konfiguracji nie widać takiej opcji. Jedynie dwa rodzaje wyświetlacza mają tę opcję: CLUSTER_B95_L38_ph2_V1.2 i CLUSTER_B95_L38_ph3_V1.92. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Kurdę chłopaki jeszcze nie sprawdziłem jak to w Ph1 bo nie było kiedy, natomiast zmartwiło mnie stwierdzenie gościa z Clipem u którego był kolega w Warszawie, pytał o ten bajer i gość powiedział, że może w Ph1 w megane tak samo jak w lagunie ( u kolegi) liczniki się różnią. Ph2 i Ph3 to już to samo... no kurdę, licznika wymieniał nie będę, wizualnie to to samo, ma ktoś jakiś pomysł ?, bądź wie jakim cudem te liczniki się różnią? może w Ph1 jest to pod inną opcją ? przecież na oko te liczniki są identyczne, jeśli różnica jest w oprogramowaniu to jak je zaktualizować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Aż tak ci zależy na tym? O_o po to robią właśnie ph1 ph2 itp. żeby potem wprowadzać takie bajery albo np. ph1 nie ma możliwości ustawienia kierunkowskazów autostradowych (niby pierdoła a wystarczy tylko soft zmienić i już działa, nic więcej mechanicznie nie trza dokładać. Wątpię że uda się wgrać wsad z licznika z ph2 do licznika ph1. Pewnie sam licznik wymienić nie ma problemu ale nikt nie wie jak pod kątem elektroniki różnią się liczniki. Ale możesz sprawdzić i wgrać soft do swojego zobaczymy czy go nie uwalisz D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi