Qbak Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 11 godzin temu, onomatopeja napisał: Wątpię że uda się wgrać wsad z licznika z ph2 do licznika ph1 A ja bym stawiał, że jednak się da. W Lagunie jest to możliwe i działa animacja wskazówek w ph1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Jakiś „szpec” od lagun twierdzi z clipem w ręki, że w L3ph1 się nie da. Chętnie dowiem się jak to zrobić w m3ph1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Bo CLIPem póki co się nie da a "szpec" szpecowi nie równy. Odezwij się do @ebt25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmo Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 W m3ph1 animacji nie uruchomisz z tym wsadem w meganie nie był bym taki pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudi777 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Ja mam M3ph1 i mam to wszystko włączone trzeba tylko wymienić licznik na poliftowy. Animacja i zegarek działają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Testował ktoś w licznikach z GT/RS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmo Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 A tam nie ma stockowo ? Wydaje mi się że jest najlepiej podłączyć i sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 w GT/GTline nie ma ;) Pozbyłem się ELM327 i kupiłem clipa ale teraz chyba będę musiał znowu zaprzyjaźnić się z ELMem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgrlukasz Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Udało się komuś włączyć opcje animacji zegarów w GT/ RS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 U mnie w megane 3 ph2 CLUSTER_B95_L38_ph2_V1.2 świeci się na czerwono - rozumiem że to oznacza iż nie da rady tego zrobić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, conqest napisał: 3 ph2 CLUSTER_B95_L38_ph2_V1.2 W takim właśnie ecu powinno działać włączenie animacji, sam to robiłem i jestem pewien, że działa. Na pewno po przeskanowaniu takie właśnie ecu zostało wykryte? Linijka z nazwą ecu była na zielono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Problem jest taki że ja ustawiam jak na screenie który dałem i daje "Prise en complete des configuration", licznik mignie i jak wejdę raz jeszcze to znów mam seans a nie avec, tak jak by nie zapisywało tego. Dlatego pytałem czy może dać te żółte przyciski po prawej zanim dam "Prise en complete des configuration" czy to nie ma znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Żółtymi przyciskami po prawej zatwierdzasz pojedynczo obie opcje a na koniec szeroki przycisk na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) No właśnie a tak nie robiłem.... Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez conqest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 W moim tutorialu pole numer 4 obejmuje również żółte przyciski i myślałem, że jest to zrozumiałe. Będę musiał to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi