sylwekdm Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 12 godzin temu, nfnp napisał: Szukaj ogarniętego gazownika i śmiało montuj BRC. Wrzuć fotki z pod maski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gainer016 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Proszę bardzo, co myślicie? Bo wg mnie tu jest wszystko oryginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Ludzie robiny z tego tematu jakas telenoweele? 2.0 Tce jest tak pożądanym silbikiem ze to auto jakby nie bylo trefne to by sie juz dawno sprzedalo a skoro wciaz wisi to sami sovie odpowiedscie dlaczego Fotki wyslales akurat takie ze nic ciekawego?nie widac wyciagnij lanpy to zobaczysz cos wiecej i spawy przy kielichach od amorkow zerkbij jak wygladaja i czy maska przod ma te same odleglosci i jest na rowno z blotbikani jak juz tak szukasz i szukasz w tym egzemplarzu wad jak bylo wspawana cwiartka to i tak nic nie zobaczysz REGULAMIN FORUM się kłania i zasady pisowni - Prezes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gainer016 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Wątpię żeby w Szwajcarii ktoś taka naprawę robił... Oprócz tej szkody zresztą kiepsko naprawionej w naszym kraju ona cała jest w oryginale. Tylko ktoś w środku nie dbał... A wisi ona długo bo już jest to 9 letnie auto i cena spora...+ covid19 zmniejszył sprzedaż aut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfnp Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dla świętego spokoju sprawdź sobie daty produkcji lamp - są na naklejkach, dobrze widoczne z góry, na chłodnicy, na przewodach klimy, na różnych czujnikach. Wszędzie są wybite i dobrze widoczne. Jeśli nie straszy Cię wnętrze tego auta, to jedź z nim do ASO albo warsztatu specjalizującego się w Renault i sprawdzaj. Mnie to wnętrze skutecznie zniechęciło, wielu innych pewnie też. Widząc tak zniszczony środek i tak niski przebieg, każdemu zapala się lampka ostrzegawcza i ludzie po prostu odpuszczają bez sprawdzania. 1 godzinę temu, sylwekdm napisał: Wrzuć fotki z pod maski. Nie wiem w jakim celu, ale proszę. Montaż byle jaki, Laguna straciła osłonę listwy wtryskowej, ale ta instalacja jest naprawdę bezobsługowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gainer016 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 3 godziny temu, nfnp napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Daty produkcji wszystkie spr. Ona nie była rozbita i jest w oryginale.. I mechanicznie sie fajnie zachowuje... Jest dokładnie tak jak piszesz to wnętrze odstrasza jak na ten przebieg.. REGULAMIN FORUM się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfnp Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Bierz ją do ASO/mechanika i targuj się ostro, bo cena jest naprawdę niemała. Poszukaj w internetach, ile kosztuje radio i reszta paneli, wytknij kiepsko naprawioną obcierkę i powinieneś coś urwać. Edytowane 6 Maja 2020 przez nfnp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gainer016 Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Koszty napraw wnetrza to kwestia 300zł... Sprzedający już dużo nie zejdzie z ceny bo go ta megane nie mało kosztowała.. Z tego co pamietam ponad 5tyś CHF więc praktycznie na niej nie dużo zarobi jak doliczyć wszystkie koszty i podatki... Witam, najprawdopodobniej odpuszczam temat Megane III GT, musiałbym w sumie za nią zapłacić ze wszystkim co chciałbym zrobić około 37-38tyś zł. Kłopoty też są z założeniem haka... Więc chyba pojeżdżę jeszcze z rok może dwa moją pewną Megane III grandtour 1.6 LPG a później będę szukał jakiejś pewnej z małym przebiegiem 3 letniej Megane IV 1.3 140KM Wtedy pewnie będą za około 50tyś. Poza tym pewnie denerwowało by mnie na co dzień zawieszenie GT a tej mocy i tak bym nie wykorzystywał a spalanie pewnie 12l LPG i oczekiwanie na zwrot instalacji. A tak będę miał świeży samochód z fajnym wyglądem i multimediami do tego 1.3 140KM w zupełności wystarcza a i spalanie się fajnie zapowiada będą porównywalne koszty z 2.0 TCE. No i za 2 lata już coś więcej będziemy wiedzieli o silmiku 1.3 140KM. Dziękuje wszystkim za porady i sugestie - zawsze się przydawały i brałem je pod uwagę WIELKIE DZIĘKI i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi