tomrud Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Czy inspekcję serwisową można skasować tylko CLIPem? Czy jest jakieś tańsze rozwiązanie typu ELM327 etc? Czy mógłby mi ktoś z woj. śląskiego skasować tą inspekcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Kasujesz guzikiem od zmian wskazań komputerka. Wybierz pozycje z przeglądem, przytrzymaj długo dolny albo górny przycisk i skasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomrud Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 @Sarna1 od tego zacząłem Niestety nie działa. Ustawiłem na 30000, ale klucz się dalej pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Musisz przytrzymać po wybraniu interwału. Aż mignie. Popróbujesz i się uda. Mi za 1 razem też nie wychodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomrud Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Próbowałem już 30 razy i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Widocznie coś robisz źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomrud Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 A jak założymy, że się u mnie tak nie da to czym mogę skasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Błędne założenie. Jak wyżej pisałem. Tez próbowałem parę razy i się nie udawało. Jak dokładnie obejrzałem film na YouTube i zrobiłem dokładnie ze wskazówkami to poszło. Miałem 2 megane 2014 i 2015 rok i w obu działało. Nawet w Capturze w ASO mi tak kasowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Clip, Maxiecu i pewnie jeszcze jakiś się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) Na pewno zadziała maxiecu, tym kasowałem inspekcję w M III z 2014r. Pewnie poradzi sobie elm327 i ddt4all. Edytowane 31 Maja 2020 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 31 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 3 godziny temu, Sarna1 napisał: Widocznie coś robisz źle. W niektórych wersjach zegarów w phIII nie da się skasować z manetki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 1 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 12 godzin temu, Jottar napisał: W niektórych wersjach zegarów w phIII nie da się skasować z manetki. Serio? Mógłbyś podać numer wersji? Moim zdaniem, masz dwa typy inspekcji Olejowa i przegląd. Musisz skasować obie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomrud Opublikowano 1 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Kolega @Sarna1 ma racje W końcu mi się udało skasować za pomocą manetki. Tak więc dziękuję za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Dnia 1.06.2020 o 12:52, Qbak napisał: Serio? Mógłbyś podać numer wersji? Moim zdaniem, masz dwa typy inspekcji Olejowa i przegląd. Musisz skasować obie Nie wiem, już nie mam tych zegarów - były zakładane w ASO jeszcze na gwarancji i wiem, że były o parę lat młodsze niż samochód. Ponieważ sprawiały problemy wymieniłem je na inne. Na 100% nie można było skasować w nich inspekcji z manetki, próbowałem wiele razy. Na obecnych nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Panowie odświeżę temat czy pyrenem lub ddt4all da się ustawić inspekcję na 10tys km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi