Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. omega Opublikowano 20 Stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 400k po raz pierwszy. Kto da więcej? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 U mnie tyle, jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Kurde, 400k zacny wynik. Ja w Megane I mam teraz ponad 330k. Ojciec w VW Polo 440k nakulane, bez remontu silnika, skrzynia bez remontu, turbo bez regeneracji. Padło wspomaganie i buda rdzewieje powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 No sam jestem ciekaw, ile to jeszcze wytrzyma, myślę, że drugie 400k jeszcze zrobi. Oczywiście, żadnego remontu nie robiłem, ale były wymienione panewki korbowodowe (profilaktyka), wtryskiwacze (błąd diagnozy) i turbosprężarka ostatnim czasem, bo się pociła (kupiona dobra używka) i jakieś tam jeszcze pierdoły, które gdzieś się w moich postach przewijały. Jest moc. VIVA FRANCE!!! Nie przesadziłem?? ps. Niestety, sprzęgło pomału daje znać, ze istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Sprzęgło to wiadoma sprawa przy takim przebiegu, ale jednak już coś tam wymieniłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Nie no, pewnie że tak. Coś ponad eksploatację się zdarzy. Tylko oprócz tych wtryskiwaczy i teraz w najbliższej przyszłości sprzęgła nie wykosztowałem się przez 10 lat na nic. Samochód spełnia moje najważniejsze oczekiwania jakie w nim pokładałem tj. bezawaryjność i możliwie tania eksploatacja, choć nie kupuję najtańszych klocków czy piór wycieraczek. Olej co prawda wymieniem od nowości co 30k km, ale nawet nie z jakiegoś skąpstwa, tylko dlatego, że zgadzam się z fabryką i jest mi dodatkowo wygodnie, bo w tych cyklach wymieniam także wszystkie inne filtry. Po za tym cóż? Opłaciłem OC/AC nie wiem dlaczego prawie 2k (masakra) Samochód wyceniony na 10k zł strachu więc nie ma kompletnie, bo nie ukradną czy odpukać stłuczka też nie żal. Jeździmy więc dalej i opisujemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Ja mam 199k w 1.6 benzynie. Gdyby nie pandemia itd pewnie miałbym już z 220kkm kupiony 3 lata temu z 125kkm na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 1 godzinę temu, omega napisał: Opłaciłem OC/AC nie wiem dlaczego prawie 2k (masakra) Samochód wyceniony na 10k zł strachu więc nie ma kompletnie, bo nie ukradną czy odpukać stłuczka też nie żal. Ło Panie, radzę sprawdzić inne oferty. W PZU przy aucie o wartości 60k płacę 1780zł za cały pakiet, z wariantem w pełni serwisowym. Może to kwestia lokalizacji użytkowania auta... masarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 PZU, Warszawa Było nowe było 2tys, później wartość co rok malała, a wciąż płaciłem po około 2 tys. I chyba z przyzwyczajenia już tak zostało. To są magicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Kurdę, Ja co prawda tylko OC bo AC na takie auto nie ma sensu, ale wychodzi mi 620zł . Skąd więc te 2k zł ? Właściciel poniżej 24 roku życia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 U mnie 224 kupiona w czerwcu 2019 z przebiegiem 195. Prywatny import z Francji:). Przez covid i narodziny dziecka mniej jazdy ale jakoś jej idzie:) czekam na dobrą okazję z sc3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 eee panowie, to trzeba śmigać śmigać, bo Wam odjeżdzam @czik3n dali mi zwyżkę na ochronę zniżek, bo kilka razy ją przez lata wykorzystałem, fakt, płacę 2k ale i tyle samo odzyskuję, bo zawsze coś się wydarzy a to szyba czołowa (x2), a to walnąłem się lusterkami, a to kobieta mi w zderzak wjechała. Kiedyś na tym zwyżek nie było a teraz proszę, nie mogą być przecież stratni. Nawet to rozumiem, bo jakby każdy klient na zero wychodził to PZU przestałoby istnieć. Fotka silnika, wrzucę dziś wnętrze, tylko trochę je ogarnę. Wycieków nie ma, było zapocenie na vacupompie, kupiłem w bardzo dobrym stanie używkę za jakieś grosze. Turbo też się pociło-wymienione. Także teraz sucho wszędzie czysto wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Tak ale miało być o przebiegu a nie przy okazji o wszystkim O ubezpieczeniach, z tego co pamiętam, też już jest temat na forum U mnie już blisko 300 tys. i prawie co dnia przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. omega Opublikowano 4 Września 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 0,5mln po raz pierwszy. Ktoś przebija? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 Pewnie nikt szybko nie przebije, ale gdyby nie te kręcone liczniki pewnie kilka takich rekordów już by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi