Prezes Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Ja ma dopiero niecałe 300 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Około 235kkm. Wydaje mi się, że 10kkm zdjęte z licznika bo jak łapie błędy to błąd jest zarejestrowany z przebiegiem wyższym właśnie o te 10kkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 7 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 10 000km zdjęte?? Gdzieś Ty trafił takiego uczciwego handlarza he he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Może handełe chciał sprowadzić auto do magicznej kategorii <200 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Dokładnie. Żeby było 191 kkm, a nie 201kkm 😉 Pewnie dużo osób w filtrze miało do 200kkm i by już nie przeszedł przez wyszukiwarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 U mnie zaledwie 107 kkm ale autko nie ma jeszcze 5 lat (upłynie w XI 2023). Jestem aktualnie na wakacjach w ITA i muszę przyznać że jazda tym autem to czysta przyjemność. Spalanie przy 120 kmh na autostradzie ok 5,5 l/100km Pb. Bez boxa oczywiście choć załadowane na max. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Ja dopiero 60 tyś. km w MIV 1,33 TCE. Od 19 tyś. na gazie. Bez problemów. Dbam o olej, płukanka, uszlachetniacz zmniejszający tarcie. Może za krótko chłodzę turbinę. Dolot suchy jak pieprz. W skrzyni wymieniony olej - przestała mruczeć skrzynia, jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 17 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 600 000km po raz pierwszy. Ktoś przebija? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 10 godzin temu, omega napisał(a): Ktoś przebija? Nie ma takiej opcji Daj znać jak stuknie milion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Życzyłbym sobie, żeby mój Opel Combo dotrwał takiego przebiegu, co chwilę coś tam się dzieje z tym samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi