LISTONOSZ Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Szukam takich korków progu. Ewentualnie numeru części. U mechanika nie umią podnośnika montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Takie rzeczy nie powinny być drogie w ASO. Ja bym zapytał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Chyba będą pasować od MII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Nie wiem, czy ogólnie w Renault nie jest to uniwersalne. Może są jednak drobne różnice wymiarowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 24 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Może to: https://skleprrgwarszawa.pl/pl/p/Zaslepka-progu-RENAULT-i-DACIA/2249 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LISTONOSZ Opublikowano 25 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 (edytowane) Bardzie wygląda na korek z numerem 14 na zdjęciu https://skleprrgwarszawa.pl/pl/p/Zaslepka-progu-RENAULT-i-DACIA/2249 Znalazłem takie zaślepki romix C60571 Edytowane 25 Lutego 2021 przez LISTONOSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Wymieniałem dziś koła i zauważyłem brak zaślepki. Czy to jest ta o numerze 7703074610? Jeśli do progu dostało się błoto to mogę go przepłukać wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi