Andrzej-2010 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 22 minuty temu, halas2 napisał: Siemens to dobry system u mnie poszły wtryski przez głupotę francuskich mechaników którzy zostawili uszkodzoną zapinke filtra paliwa i targało powietrze . Nie mogą być bąble powietrza pomiędzy ; - filtrem paliwa a pompą wtryskową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szok808 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Ktoś tu dopytywał - jestem z Lubelskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Lubelskie kawał województwa coś bliżej?. Powiat chociaż:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szok808 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Włodawski lub Lubartowski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Jakby był biłgorajski to byśmy mogli się spotkać pogrzebać:) do Biłgoraja mam 50km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szok808 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Jak nie będę mógł ustalić co to jest to zrobię sobie wycieczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Jak byś chciał wybrać się do Chełma lub w weekendy do Trawnik to mogę prześwietlić co mu dolega. Miałem podobnie ale błąd bez problemu się skasował i zapomniałem o temacie na kolejne kilkadziesiąt tys. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szok808 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 W dniu 18.06.2021 o 17:24, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - aniewa Mógłbym prosić o kontakt. Chyba jednak muszę wybrać się do Chełma. ? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) jeżeli chcesz cokolwiek diagnozować, to wypadałoby zaopatrzyć się w konkretny soft, bo uniwersalnym i okrojonym skanerem to szukanie po omacku. Do tego masz jakiś lipny elm, bo nie możesz skasować błędów i nie łączy się ze wszystkimi modułami. Serio takim czymś chciałeś bawić się w diagnozowanie? Ściągnij Pyrene, ten program powie ci wszystko. Edytowane 23 Czerwca 2021 przez sKarlosMegane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szok808 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 W dniu 23.06.2021 o 12:07, sKarlosMegane napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - aniewa Dziś został podłączony pod clipa. Zobaczymy co powiedzą. Panowie. Komputer Renault podłączony pod clipa oraz wielkie innych systemów w których nie wykrywa żadnego błędu, a komunikat 'skontroluj auto' oraz kluczyk serwisowy świeci dalej. Macie jakiś pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Wyszedł termin przeglądu - przypominajka - tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi