fly.high Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 apropos pasów. mam odłączony ten kabelek co wychodzi z zapięcia pasa fotelu kierowcy. jest zakonczony wtyczka z dwoma pinami. nie wiecie gdzie to wpiąć? mogłby ktos walnąć fotke? czyli domniewam ze jak ktos nie chce "przypominacza" moze tą wtyczkę wypiąć 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 świece jedną, amortyzator jeden?? bywa i tak.Jak mi gościu na parkingu stuknął swoim scenikiem w koło i skrzywił zawias w prawym kole to przy odbiorze autka w ASO okazało się,że jego ubezpieczalnia pokryła koszt malowania felgi,wymiany drązka kierowniczego i JEDNEGO amora,drugi musiałem wymienić na swój koszt.Najgorsze,że nikt nie zadzwonił i się mnie nie spytał o to czy zapłacę za drugi (w sumie nie był zły).Musiałem szukac na siłe mechanika,który mi to zaraz zrobi, bo następnego dnia leciałem w trasę :evil: Tylko nie piszcie mi,że nie powinienem się na to zgadzać,przerabiałem to-wymienili TYLKO uszkodzone części :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 załączam fotki wtyczki i kabelka. mozecie powiedziec gdzie to wpiąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Szukaj pod fotelem kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 znalazlem, rzecz banalna. ta wtyczka wchodzi właśnie do zapięcia pasa, od przodu. jesli ktos nie chce kontrolki i "pikania" pasów, można ją odłączyć --------- swoją drogą wlasnie pierwszy raz jechałem z tym przypominaczem, na poczatku pikanie jest nawet przyjemne ale po minucie staje sie głośno męczące 8-) zebym nie załował, heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Czy przypominacz o niezapiętych pasach jest tylko dla kierowcy czy też dla pasażera z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommiB Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 w MII p.I jest tylko dla kierowcy, nie wiem jak po lifcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_W Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Witam Mam pytanie co do automatycznego domykania szyb, co zrobić jeżeli po dwukrotnym naciśnięciu zamykania szyby sie nie zamykają? wszytskie szyby nie są przyuczone? i drugie pytanko dotyczące też szyb. Otwierać je można tylko przy włączonym silniku? Bo gdy wcisne przycisk start/stop tak aby wlaczylo się tylko zasilanie to działa wszystko oprócz szyb? da się coś z tym zrobić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Tez mam problem z prawa szyba pasażera... Próbowałem przyuczać ale coś nie chciała się przyuczyć może ktoś skonkretyzuje instrukcje przyuczania mam wersje 9.05 MII ph I 3D 1.5 dCi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben02 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Witam Mam podobny problem z szybami gdy silnik jest wyłączony to nie można regulować szybami co można z tym zrobić? po włączeniu elektryki wszystko działa tylko nie szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy000 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Czy przypominacz o niezapiętych pasach jest tylko dla kierowcy czy też dla pasażera z przodu? No i taka ciekawostka: w mojej Lagunie I phI (1997) też jest czujnik jedynie dla kierowcy. Miałem kiedyś Volvo 340 (1986) i już wtedy był czujnik pasa pasażera (oczywiście z wykrywaniem obecności pasażera na fotelu - taki czujnik ciężaru wbudowany w fotel). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 No i taka ciekawostka: To nie ciekawostka tylko tak jest w serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haczyk Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 bo czegos tu nie rozumiem, automatyczne domykanie szyb z karty czy z kokpitu w drzwiach lewych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Z karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaels Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 witam, jestem tutaj nowy choć posiadam juz meganke II rok czasu,dzieki wszym poradom skasowałem sobie info o wymianie oleju. ;-) [ Komentarz dodany przez: gojgien: 2009-03-10, 22:28 ] ,dzieki wszym poradom skasowałem sobie info o wymianie oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi