lookas0001 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Ok, dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Dostałeś ciekawe informacje tylko, że zupełnie na inny temat niż Twoje pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) Czego kolega nie rozumie ? Można od razu robić chip Pb i strojnie LPG u tunera na hamowni nie marnując kasy na aktualizację w ASO, ponadto w ASO nie zrobią mu strojenia LPG. Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez witman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Teraz jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 Ktoś dopytywał o aktualizację do silnika 1,2TCe H5F, kolega @matbob przerabiał ten temat niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 24 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2022 1 godzinę temu, witman napisał: 1,2TCe Temat jest o 1.4 tce. Do ilu wątków to we dwójkę wkleicie? Witek, chce ci się tak przlogowywać z konta na konto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas605 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Czyli Reasumując, jeśli chce się wybrać do tunera który podkręci mi trochę silnik, to nie ma sensu jechać do serwisu na aktualizacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 A sprawdzałeś jaką masz wersję softu ? który masz rocznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas605 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Rocznik 2012, jak mogę sprawdzić jaką mam wersję softu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 7 godzin temu, lukas605 napisał: jeśli chce się wybrać do tunera który podkręci mi trochę silnik, to nie ma sensu jechać do serwisu na aktualizacje? Najprościej zadzwonić do tego tunera i ten z pewnością podpowie, czy warto aktualizować sterownik. Bo jak wszystko wywali w kosmos i wgra swoje graty to szkoda kasy na aktualizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 W 2012r. była już wersja 7D00 mocno poprawiana w stosunku do wcześniejszych, ja bym nie aktualizował w ASO tylko jechał do tunera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas605 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Zainteresowałem się tą aktualizacją, ponieważ dosyć dużo mi pali, ale posłucham Was i najpierw pogadam z tunerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin89 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Ja zrobiłem upgrade softu ale nie zauważyłem różnicy ani w spalaniu ani w mocy. Na początku wydawał się co prawda trochę żwawszy ale to pewnie przez skasowane korekty itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas605 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Jaki koszt takiej usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 18 godzin temu, szymin89 napisał: Ja zrobiłem upgrade softu ale nie zauważyłem różnicy ani w spalaniu ani w mocy. Na początku wydawał się co prawda trochę żwawszy ale to pewnie przez skasowane korekty itp. A jaką wersję softu miałeś przed aktualizacją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi