Raciarz Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Witam mam dziwne Radio w swoim megane 3 navigacja jest na płytę w schowku i tam też jest zmieniarka, kupiłem sobie Radio z androidem pod navigacje fabryczna ale nie pasuje , po odpięciu radia, wyświetlacza navigacji po włączeniu silnika i tak Radio gra więc gdzie jest fizycznie Radio w tym aucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Mało informacji , wrzuc zdjęcia wyświetlacza navi jak i samego radia , czy masz joya w tunelu do serowania nawigacja radiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciarz Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 (edytowane) Tak mam Joya tak wygląda Radio na przodzie ,widzę że mało tych modeli radia w ogóle jest w sprzedaży, jak wyjmę to Radio odepnę nawigację to i tak mi Radio gra w aucie Edytowane 27 Kwietnia 2022 przez Raciarz Zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Na zdjęciach jest zmieniarka na 6 płyt i nawigacja DVD. Dodatkowo jest ukryty tuner FM z RDS /AM , wzmaciacz mocy i odbiornik bluetooth w jednej obudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciarz Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) No tak ale jak zamontować radio z androidem ?? Mam takie ale jak od zmieniarki wypinam kable i podłączam pod przejściówkę iso i tak się radio to co kupiłem nie uruchamia gdzie jest zasilanie tego radia w zmieniarce czy w nawigacji ?? Jak to sensownie podłączyć? Żeby podawało napięcie na nowe radio Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez Raciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciarz Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Witam udało mi się zamontować radio z Androidem wszystko jest Ok ale nie działa mi sterownie z kierownicy i gałka przy skrzyni biegów czy w mojej wersji jest w ogóle CAN jak tak to gdzie ? Bo wszędzie przy radiu szukaliśmy nie ma bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Dwa cienkie skręcone kabelki to CAN, popatrz przy wtyczce, każda M III miała połączenie CAN z radiem. Zazwyczaj jeden jasno zielony drugi szaro biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi