Andrzej-2010 Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 3 godziny temu, Disovvex napisał(a): wysokie obroty czyli na jakich go trzymać na dłuższych trasach i do ilu dociskać na krótkich odcinkach? Obroty > 4000 obr/min, ale prędkość bezpieczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disovvex Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Po trasie postaram się wykasować błąd i zobaczyć czy zapchany katalizator był problemem. Dziękuję za pomoc i tak :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi14 Opublikowano 6 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2025 Witajcie. Spotkała mnie dziwna sytuacja. Miałem dziś wymieniany rozrząd kzfr pompę wody i zestaw paska alternatora. Również przy okazji olej plus filtry. Serwis raczej taki profilaktyczny nie przez jakąś usterkę. A po przejechaniu 50km wyskoczył komunikat skontroluj układ wydechowy. Umówiłem się że jutro odstawiam auto do mechanika co dokonywał serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 7 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2025 Albo zbieg okoliczności i sonda lambda albo źle założony pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi14 Opublikowano 8 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2025 Okazało się że winnym okazał się zabrudzony czujnik recyrkulacji spalin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi