P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Niniejszym otwieram sezon ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 W Trójmieście deszcz ze śniegiem. Za to na Kaszubach zrobiło się biało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SiDoR_ Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Bełchatów - brak opadów białego g...a :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 W Łodzi nie leży, ale jak jechałem samochodem to od czasu do czasu na szybie z nieba spadał i wyraźnie rozbijał się drobny śnieg ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 No i spadło jakieś 3-4 cm śniegu. Wszystko ładnie przykrył ;) Drogowców jak zwykle zasypało. Co niektórym wydaje się ze jest lato i ładują się prosto pod koła Generalnie nadal sypie, wiatr, temp. ok 1-2 °C, na drogach ślisko i nieodgarnięte błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 To u nas więcej spadło, o korkach nie będę pisał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronk Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Warszawa - wczoraj padał, dzisiaj nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 W Łodzi to samo, wczoraj przepiękna zima, szczególnie pod wieczór wyglądało jak w bajce, kiedy mocno sypało. Dzisiaj już temperatura na plusie i od rana leje deszcz, po śniegu praktycznie wspomnienia zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronk Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dzisiaj rano u mnie padało, teraz świeci słońce. Ciekawe jak będzie ze śniegiem na święta, prognozy są bardzo skrajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz199 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 U mnie padał cały dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciol Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 U mnie dzis nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 @guciol szczęściarz z Ciebie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 To może ja otworzę ten sezon Kraków, ma być dzisiaj 15 cm, zobaczymy, na razie dobrze idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 w okolicach Łodzi delikatnie prószy mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 U mnie coś próbuje ale nie może się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi