Tom_myPL Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam, szukam rozpiski bezpieczników do MIII w komorze silnika, szukałem na forum ale znalazłem tylko do MII. W instrukcji jest rozpiska ale do skrzynki w kabinie. Nie działają mi światła cofania, żarówki sprawne więc muszę wymienić bezpiecznik... Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No nie koniecznie bezpiecznik. Mógł polecieć czujnik biegu wstecznego w skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_myPL Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 "Majstrowałem" przy świetle cofania - podłączałem kamerę cofania i pomylilem przewody.... zwarcie więc mam nadzieję że to jednak tylko bezpiecznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 szukałem na forum ale znalazłem tylko do MII Słabo szukałeś, jest w pakiecie ze schematami elektrycznymi.PLATFUSI.PDF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_myPL Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dzięki P_r_z_e_m_o - znalazłem ten bezpiecznik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsmario Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 I gdzie dokładnie on jest bo mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzol Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Sprawdź bezpiecznik nr 17 10A w skrzynce bezpiecznikowej komory silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas85 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) A ja znowu mam pod maska taka skrzynke, ma ktos moze opis tego? Regulamin pkt. 5.6 Prezes Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebt25 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Proszę bardzo, w załączniku. USM2010_X91.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukMit Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 W dniu 15.12.2016 o 21:35, lukas85 napisał: A ja znowu mam pod maska taka skrzynke, ma ktos moze opis tego? Regulamin pkt. 5.6 Prezes JAK MOŻNA BEZPIECZNIE UZYSKAĆ DOSTĘP DO TYCH BEZPIECZNIKÓW BO POTRZEBUJE DOSTAĆ NR 21. POZDRAWIAM REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.8 5.12 - aniewa Hej. Czy zna ktoś bezpieczny sposób na dostęp do bezpieczników w komorze silnika? Po zwolnieniu zabezpieczeń niezbyt chce mi się to otworzyć (wszystko strasznie napięte) wyraźnie widać i czuć jak trzymają kable, a szukam dostępu do bezpiecznika nr 21 od układu paliwowego. Serdecznie dziękuję za ewentualne podpowiedzi oraz pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Oprócz odblokowania zaczepów musisz koniecznie odblokować gumowe uszczelnienia wiązek wychodzących z UPC. Wyciągasz dwie spinki z prowadnicami zapadkowymi i wyciągasz całe UPC. Na zdjęciu strzałka pokazuje jedną z gum która musi być wyjęta z mocowania by móc wyjąć skrzynkę z bezpiecznikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi