tomek42007 Opublikowano 6 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 no i ja sie podepnę pod temat.....Gratulacje pomysłu i powodzenia życzę w dalszej realizacji.... 8-) Fakt faktem ładnie "mruczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddsp Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 He no mozna sie zakochac w tym mruczeniu samo nacisniecie przycisku start daje taka frajde ze szok!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 A myślisz ile pojedzie maksymalnie? Bo po filmiku widać że ma sporego kopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys16V Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 czy w temacie się coś dzieje?? nikt nic nie pisze, meganka jeszcze "żyje"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 pewnie nic, bardzo jestem ciekaw tego projektu, sam robiłem swap może nie w renault i roboty nie jest dużo, jak się wiem co i jak... a może kolega przyjedzie autem na jakis zlocik aby większa grupa mogła ocenić ten projekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukredi Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witajcie. Nazywam sie Łukasz i jestem tu od mojego kolegi Dawida. Niestety nie może on więcej nic napisać o projekcie gdyż chyba został zablokowany. Mogę powiedzieć tylko jedno - Megi 3.0 v6 jest - i jest piękna i baaaaardzo szybka . Moja za niedługo też będzie wymiatać bo zostawiłem Dawidowi swoje autko do przeróbki - jak tylko będzię skończone zamieszczę wszystko. Pozdrawiam niedowiarków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddsp Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 cięcie A co do samochodu mysle ze nanajblizszym zlocie zobaczycie wszyscy jak to wyglada:) A no i powstaje nowy potwor u waszego kolegi z forum Chestera 200KM megana coupe z piekielnym silnikiem z mojej stajni :) tez zobaczycie na zlocie Linki do aukcji itp. - Dział Giełda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 A co do samochodu mysle ze nanajblizszym zlocie zobaczycie wszyscy jak to wyglada:)Znaczy w Krzepicach? Bardzo chętnie zobaczę tego swapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddsp Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 ***** PROSZE O USUNIECIE TEGO TEMATU ********* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 mogę zapytać dlaczego? jakiekolwiek uzasadnienie będzie uznane, choć przyznam, że niechętnie będę usuwał temat. jest bardzo wiele osób szczerze zainteresowanych dalszym ciągiem tej historii, w tym i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddsp Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Prosze usunac Auto zostaje sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dawiddsp, czyli się nigdy nie dowiemy czy jeździ... bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddsp Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 jezdzi jezdzi bez obaw bedzie mozna zobaczyc w salonie renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Troche dziwne, tyle roboty włożyć i nagle sprzedać ? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dawiddsp, którym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi