Pik.Sik Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Witam, Jest ktoś w stanie rozkodować Vin z Megane 3 ? VIN: VF1KZ0B0641935187 sprawdzałem na http://carinfo.kiev.ua ale chciałbym sprawdzić z innego źródła bo coś mi nie pasuje z góry dziekuję Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Pytanie co chcesz sprawdzić, niemniej jeśli samochód jest z krajowej sprzedaży (pochodzi z polskiego salonu), to sporo informacji znajduje się również bazie Renault (trzeba zalogować się w aplikacji mobilnej My Renault). Ergo, napisać do Renault Polska - mnie podali wszystko co chciałem wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pik.Sik Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Samochód jest sprowadzony z Francji na My renault nic nie pisze w serwisie mają opory żeby cokolwiek powiedziec tak więc jeśli ktoś mógłby sprawdzić byłbym wdzięczny A chodzi mi o sprawdzenie wyposażenia Edytowane 15 Lutego 2018 przez Pik.Sik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 1 godzinę temu, konwil napisał: Ergo, napisać do Renault Polska - mnie podali wszystko co chciałem wiedzieć. A tego próbowałeś? Napisać, potem wykonać telefon, poczekać, powinni pomóc - chyba, że też problemem jest samochód z Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebt25 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pik.Sik Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 @ebt25 rozumiem, że zwykły użytkownik nie może mieć dostępu do tego portalu? Czy w zakładce "historia napraw" widnieje to co ASO ma w swojej bazie od nowości auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) @pbet zajrzałem na tą stronę i info: Cytat Nie jestem osoba zawodowo zajmujaca sie naprawami pojazdów. Renault Infotech to witryna internetowa przeznaczona wyłącznie dla osób zawodowo zajmujących się naprawą samochodów. Edytowane 15 Lutego 2018 przez Papf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebt25 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) 7 minut temu, pbet napisał: @ebt25 rozumiem, że zwykły użytkownik nie może mieć dostępu do tego portalu? Czy w zakładce "historia napraw" widnieje to co ASO ma w swojej bazie od nowości auta? Dostęp do serwisu zgodnie z regulaminem dostępny jest wyłącznie dla osób zawodowo zajmujące się naprawą samochodów. Historia napraw na chwilę obecną nie działa. Zespół techniczny serwisu jest w trakcie naprawy tej usterki, ale trwa to już ponad rok czasu. PS. Dostęp jest płatny. Edytowane 15 Lutego 2018 przez ebt25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIELSKI Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Cześć Panowie, pomógłby ktoś rozkodować vin mojej manage? VF1BZ1S0641865194 Dzięki! Przed napisaniem postu, sprawdzamy czy już taki sam temat nie istnieje. Połączyłem z istniejącym tematem. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Proszę - Dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolinero Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Witam, jestem tu nowy mam nadzieję że post jest wstawiony w dobrym miejscu. Proszę o pomoc odnośnie wersji Megane III cupe. Podaję numer VIN VF1DZ1V0645992724 Dziękuję za pomoc w rozkodowaniu VIN Przeniosłem do istniejącego tematu - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Szybciej sprawdzisz przeglądając katalog lub wrzuć zdjęcia auta. Drugi sposób to rejestracja na "Moje Renault", na stronie renault.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Wyposażenie sprawdzisz na stronie http://carinfo.kiev.ua/cars/vin/renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwierzyk Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Wrzucam swój VIN na podaną stronę i wyrzuca błąd, czy ktoś może sprawdzić i rozkodować? VIN: VF1BZ1V064266583 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi