Bartez81 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Mi udało się z 2 na 3.3 ale też z chęcią bym zaktualizował do 7. Jestem na etapie uruchamiania Aa ale jest problem bo nie działo mi screen mirror i youtube i za chiny nie potrafie tego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Na 7.x.x też nie będzie Ci działało AA/ACP jeśli nie masz samochodu nowszego niż maj 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 @sztywniutko Zgadza się. Kilka miesięcy temu centrala zablokowała ASO możliwość aktualizacji. Za dużo "ubitych" modułów R-Link2... :). @Geble Jak najbardziej będzie. Kwestia wciśnięcia jednego przycisku w developer mode. Ewentualnie ddt4all. Autoconfigure, po aktualizacji, nie uaktywnia nowej funkcjonalności bo nie jest przypisana do wcześniejszych egzemplarzy. Co nie oznacza, że nie można jej ręcznie aktywować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Też tak czytałem że się da ale jeszcze nie doszedłem jak to zrobić Może ktoś pomoże i doradzi jak uruchomić youtube Ktoś wspominał że musi być zrobiony root telefonu czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Czy ktoś zna jakiegoś magika specjalistę akrobatę, który ruszy Apple CarPlay? Mam obecnie 3.3.16.980. Zdążyłem się już dowiedzieć, że można Android Auto rozruszać, a co z ACP? Kaplica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Na olx się widziałem ogłaszają ale akurat z okolic Warszawy nie ma nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 @Geble fabryczne 3.3 powinno już mieć ACP. Aktualizowałeś z wersji 2.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Tak do 3.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) 10 minut temu, arcean napisał: @Geble fabryczne 3.3 powinno już mieć ACP. Aktualizowałeś z wersji 2.2? Nie miałem nigdy 2.2, zaczynałem od wersji 3.x.x, już nie pamiętam jakiej. Nigdy nie miałem i dalej nie mam ACP. To jest w ogóle jakaś chora akcja, pamiętam, że zaraz jak odbierałem samochód z salonu (luty 2017) to zaraz pojawiały się petycje do Renault na jakiejś tam specjalistycznej stronie, gdzie oni sami faktycznie odpowiadali i było wielkie oburzenie czemu dalej nie ma AA/ACP w R-Link2. W końcu odpowiedzieli oficjalnie, że owszem będzie, ale jedynie dla samochodów z produkcji > Maj 2017. Czyli kupiłbym 3 miesiące później dokładnie ten sam samochód i miałbym ACP, a tak bujam się od 3 lat i nic. Dla mnie totalna żenada. Edytowane 24 Lutego 2020 przez Geble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Sprawdzałeś to? Ciekawe jaką masz generację modułu R-Link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Faktycznie masz rację żebym wiedział to też bym dorzucił parę groszy i bym kupić nowszego a tak kupiłem grudzien 2016 i teraz się byłam szukam kombinuje doszedłem do momentu że mam Android auto mapy google waze you tube tylko dźwięk ale nie ma video ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 53 minuty temu, arcean napisał: Sprawdzałeś to? Ciekawe jaką masz generację modułu R-Link. Śledziłem ten temat przez ponad rok, ale potem dałem sobie spokój, bo wszędzie jedynie pisali, że można wymusić AA, a nie ACP. To pierwsze mnie nie interesuje. Czyli mówisz, że jest jakaś nadzieja? Tylko jak to zrobić, w sensie samemu przecież samego modułu USB nie wymienię. Jak sprawdzić generację modułu R-Link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 (edytowane) Uruchom tryb deweloperski i sprawdź pozycję o nazwie "Gen" lub "HW Gen". Jak na poniższym zdjęciu: Edytowane 24 Lutego 2020 przez arcean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 I co powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyjter Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 W serwisie w bielsku powiedziano mi że mogą zaktualizować z 2.2 na 7 tylko nie biorą odpowiedzialności jak się coś ubiją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi