Komarek Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 (edytowane) Mnie też tak mówił. Miała być aktualizacja do 7.0 i podpalenie RD monitor. I wraca z ziomkiem mieliśmy jechać we wtorek na 10. Napisałem przez OLX żeby podał adres gdzie mamy przyjechać. I lipa. Wycofał się dość nieelagancko. Nie odpisywał na olx nie odpowiadała na smsy i nie odbierał telefonu. Odezwał się we wtorek koło 11 przez olx że to się nie da i trzeba wymienić radio. Nie byłem zainteresowany i nie pytałem ile za to. Bardzo niepoważne podejście do człowieka. Edytowane 26 Maja 2020 przez Komarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Faktycznie niepoważne podejście... I co z tematem odpusciłes zostało 2.2 ja czuję niedosyt że nie mogę zrzucić ekranu telefonu albo włączyć YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Mam 3.3 zaktualizowane przez ziomka. Może kiedyś wymienię sobie radio na 7.0 . Da radę zrobić to we własnym zakresie , montowałem sam kamerę więc wiem że jest trochę rozbierania Ale można to ogarnąć. YT w aucie nie potrzebuje. 7.0 jest biletem do wyższych wersji. Ale zmiany nie są na tyle duże z żebym czuł pilną potrzebę zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Kolega u "magika" z Będzina chciał kupić większy ekran R-Linka z wysyłką i wymienić samemu. Historia była podobna, kontakt z człowiekiem nagle się urwał. Jak kamień w wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 4 godziny temu, arcean napisał: Historia była podobna, kontakt z człowiekiem nagle się urwał. Jak kamień w wodę. Może i dobrze że tak się stało. Obawiam się, że gdyby uwalił rlinka , miałbym problem z wyegzekwowaniem naprawy. Serwis w Gliwicach nie robi podniesienia z 2.2 na 7.0 z powodu ryzyka zepsucia rlinka. Rybnik twierdzi że to niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Ale w przypadku kolegi chodziło tylko o sam ekran :). Co do ASO to we Wrocławiu oba wykonują aktualizację ale na odpowiedzialność klienta . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Ale skad masz plik aktualizacji ja po przejsciu z 2.2 na 3.3 wybieranie głosowe mi nie działa subskrybcje wygasły nie chcą się aktualizować. Do Wrocławia za daleko niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musicman21 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Subskrybcje nie powinny Ci wygasnąć po aktualizacji. Mi się nic takiego nie stało. A coś jeszcze masz nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Ściągnąłem przez toola aktualizacje mapy na pen drive ale nie chcę zainstalować cały czas przygotowanie do instalacji się wyświetla może lepiej wrócić do 2.2 i to zostawić bo więcej problemów z tym niż to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musicman21 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Po włożeniu Pena do gniazda trwa to dosyć długo to przygotowanie do aktualizacji. Jakieś 10-15 min nawet. Trzeba być cierpliwym. Cała aktualizacja trwa ok 30 min może więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Kupiłem pena USB 3.0 o odczycie 100 MB to aktualizacja trwa może do 5 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Stan sieci mam rozłączono a usługi wyłaczone ikonka pokazujaca stan jest szara jakby wylaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Ktoś pomoze jak uruchomić,ikonka z samochodem czy ona jest od tomtom live ? Megane 16 rok wszystko chyba wygasło pytanie jak to uruchomić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Trzeba się zalogować do konta renault i opłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Jaki koszt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi