darek_fsw Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Naprawione kable w gumowym peszlu między karoserią a tylną klapą (krańcówka zamka, masa trzeciego światła stop). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Renia była w spa na kompleksowej kosmetyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek_7 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Może nie dziś ale w tym tygodniu Meganka była na profesjonalnej korekcie lakieru. Wymiana oleju i filtra oleju. Niestety ale zdjęć przed korektą nie mam. Mogę tylko powiedzieć, że samochód miał sporo rysek "użytkowych", a to jakaś gałązka, ryski parkingowe. Ogólnie samochód był trochę zapuszczony, zmatowiały i widać na nim było myjnię automatyczną. Na zderzakach były obcierki delikatne ale to ewidentnie jakiś inny samochód. Korekta usnęła wszystko. Zostały 3 większe rysy których niestety już nie dało się usunąć. Sama korekta to kilkuetapowe polerowanie samochodu przez świetny warsztat deatlingu z Warszawy. Koszty 1000 zł netto. Wliczona w to usługa korekty lakieru, doprowadzenie felg do idealnej czystości, wosk na pół roku i ogólne sprzątanie samochodu. Edytowane 21 Września 2017 przez karek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 @karek_7 nie narzekali na dach jak polerowali :D? Ja przy polerce o mały włos nie wcisnąłem blachy w środek samochodu taka cieniutka.... REGULAMIN 5.10 Zabrania się również pisania tematów i całych postów ... czcionką pogrubioną [bOLD] . - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek_7 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 22 godziny temu, blake napisał: XXX @blake akurat nic chłopaki nie mówili, ale sugerują nie używać myjni automatycznych, ponieważ lakier bardzo miękki. REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Ja myje tylko ręcznie specjalnym szamponem: FXPROTECT NANO SHAMPOO taki zielony, bardzo ładnie pachnie zawiera nanocząsteczki krzemu, gęsty i bardzo miły zapach, polecam, oczywiście żadna reklama, miałem parę innych, ale ten się napprawdę sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Własnoręcznie: wymiana uszczelek kolektora dolotowego (stare miały 2\3 grubości nowych) i wzorcowe obroty, przedtem były zaniżone i co karygodne -potrafił zgasnąć, wymiana filtra paliwa, uszczelnienie układu wydechowego (Pan diagnosta wskazał przedmuch), okazało się, że poprzedni właściciel wymieniał tłumiki od katalizatora do tyłu i chwała mu za to, ale ponieważ były niezbyt firmowe, fachowcy przedni zmodyfikowali szlifierką, kupiłem oryginalny łącznik-obejmę, skręcone i jest cacy, naprawiona zębatka ABS w przednim kole- zniknęła irytująca ikonka, no i cud- udało mi się kupić dedykowane żaróweczki do przełącznika, podnoszenia- opuszczania szyb a wymiana jest prościutka .Zasłużony drink dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Dzisiaj wpadły pod maskę osłony śrub amortyzatorów. Mała rzecz, a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Dzisiaj doszły tweetery w kokpicie. W fabryce "zapomnieli" zamontować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Uzupełniłem braki: 1. głośniki wysokotonowe w desce - to parę dni temu - a wczoraj 2. osłony śrub amortyzatorów 3. osłona błotnika (komputera/akumulatora, rynienka) na najdroższych spinkach na świecie A jeszcze wcześniej dołożyłem zaślepki śrub ramion wycieraczek i wreszcie koniec >>tuningu<< Edytowane 4 Października 2017 przez konwil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 9 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Naprawiona szyba tylna czyli na nowo uszczelnienie szyby tylnej bo była nieszczelna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Wczoraj Renia miała urodziny i pierwszy przegląd za nami, a dzisiaj w prezencie wizyta u "kosmetyczki" z prawdziwego zdarzenia. Środek jak nowy, uszczelki zakonserwowane, szyby odtłuszczone, detailingowe mycie, dekontaminacja, glinkowanie, quick detailer i na koniec polimerowa powłoka zabezpieczająca Sonax Profiline Polymer Net Shield. Edytowane 14 Października 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piggykce Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 @pbet sam czy gdzieś ogarniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Gdzieś. Czas trwania usługi 5 godzin (2 osoby). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Zakupione zimowe oponki. Wlany zimowy płyn do spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi