MichalVTS Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Wpadła polerka z woskowaniem i wygłuszenie bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_s1ash_ Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 W meg 2 w końcu dotarły spinki czy te kołki plastikowe do tych osłon pod maską, bo już miałem masę pourywanych przy naprawach. Też udało mi się zdobyć maskownice do zamka klamki od kierowcy bo ktoś mi ukradł takie popierdółki ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Ostatnimi czasy wymieniłem tarcze przód, tył i płyn hamulcowy. Płyn, bo nie wiem, czy od nowości był wymieniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 W poprzednią niedzielę wymieniłem wycieraczki szyby przód i tył. Oryginał renault. Wczoraj już tak marzą, że szkoda gadać. A po montażu idealnie zbierały. Jak już oryginały są słabe to nie wiem jakie kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Polityka części tzw. OE producenta, jest skomplikowana i poufna. Generalia są takie, że do coraz starszych aut serwisy ASO sprzedają coraz mniej markowe produkty. Oczywiście, to się zawsze mieści w granicach, które ten producent wyznaczy. Nie powinniśmy więc w ASO kupić tandety, chociaż do nowego modelu możemy kupić klocki ATE a już do 10-letniego tegoż samego zupełnie inne. Kup te: wycieraczki DENSO Renault Fluence Megane III DS3 za 102 zł z Jastków - Allegro.pl - (10458761206) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Wczoraj wymieniłem 4x opony na UNIROYAL RAINSPORT 5 Dziś pojechałem na ustawienie zbieżności, bo nie wiedziałem kiedy ostatnio była ustawiana. Okazało się, że jedna końcówka drążka kierowniczego jest delikatnie wybita. Kupiłem dwie, Wymienili i ustawili. Problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J3drula Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 W końcu naklejona folia na wyświetlacz Easy Link, którą polecam każdemu z tymi nowymi wyświetlaczami. Rysują się na potęgę! Wystarczyło w zasadzie 2 miesiące użytkowania, dotykania, nie jeżdżenia palcem i rysy jak tafli lodu, dramat. Teraz jestem mega zadowolony, nigdy więcej rys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki882 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 W dniu 13.09.2021 o 14:27, J3drula napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Co to konkretnie za folia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J3drula Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 @luki882 Tutaj. ? Rozmiar jaki wziąłem to 190 x 200 mm i 2 mm rogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Byłem dzisiaj u Pani Wgniotki. Wyciągnęła mi dwie wgniotki. Teraz mogę się pochwalić, że nie ma żadnej na karoserii. W dniu 31.08.2021 o 11:42, CzechuXX napisał: W poprzednią niedzielę wymieniłem wycieraczki szyby przód i tył. Oryginał renault. Wczoraj już tak marzą, że szkoda gadać. A po montażu idealnie zbierały. Tak dla wiadomości... Wycieraczki odesłałem na reklamację. Dostałem zwrot pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki882 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 22 godziny temu, J3drula napisał: @luki882 Tutaj. ? Rozmiar jaki wziąłem to 190 x 200 mm i 2 mm rogi. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) Na ten rok wystarczy. Okleiłem matą wygłuszającą nadkola, pod tylną kanapą + bagażnik. Nie powiem, wyciszyło się i prawie jestem zadowolony, bo jeszcze zostały drzwi, ale to już na przyszły rok. Idąc za ciosem, w czerwcu dodałem CS do silnika a dziś CP i CB. Już po CS mruczy jak pszczółka to teraz chyba stanie się niewidzialna Wracając do wygłuszenia. Z matą AB-2 nie ma co szaleć, bo przybywa sporo wagi Edytowane 1 Października 2021 przez elf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek0490 Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 @elf Jakimi materiałami wygłuszałeś oprócz AB-2? Jaki koszt mniej więcej? Oczywiście robocizna swoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 3 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Muszę się wziąć za przednie drzwi... Ale jakoś lenistwo wygrywa. Będę robił STP gold. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi