kataryniarz Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Renault zablokowało możliwość aktualizacji usług Live u dostawcy TT, teraz można to zrobić tylko w ASO za 2x większą cenę 400zł! v 199zł :angry: Co za złodziejski kraj, na każdym kroku chcą nas zrobić w chu.. Najlepsze, że mogę kupić "udając niemca" w programie TT za 240zł... brak słów. Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Problem z zębem i dziąsłem (trochę napuchłem, czyli powtórka z rozrywki jaką miałem 11 lat temu). I antybiotyk jak na razie będę łykał przez 5 dni. W poniedziałek prześwietlenie. :angry: edit. I ból skończył się wraz z wyrwaniem pozostałości zęba (rozleciały się ścianki zęba oraz wypadła plomba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Kierowca Megane III o rej. SK 448EM chyba straci prawo jazdy:): A tutaj ktoś głosił na policję i na prokuraturę: http://tablica-rejestracyjna.pl/SK448EM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Uwalił mnie kleszcz :/ teraz muszę 2 tyg łykać antybiotyki bo jest podejrzenie boreliozy :( Ehh a miało być tak pięknie, sobota kawalerski kolegi a za 2 tyg jego wesele. Trzymcie kciuki, żeby jednak to nie było to dziadostwo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawciu-o Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wczorajsza kolizja - meganka najprawdopodobniej do kasacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Odnośnie roszczenia w sprawie zaległej opłaty za włoską autostradę: Jeżeli: - pismo zostało wystosowane przez polską firmę z terenu Polski - dotyczy sprawy z roku 2007 to - nie składaj zadnych wyjaśnień czy odwołań co do przedmiotu sprawy - zóż pisemne oświadczenie, że zgodnie z przepisami polskiego Kodeksu Cyqwilnego wspomniane roszczenie uległo przedawnieniu i nie jest wymagalne. i nic (!!!) więcej Edytowane 7 Czerwca 2015 przez ko-ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 W dniu dzisiejszym odkryłem wyciek z układu klimatyzacji, po wyjeździe z garażu, na płytkach zauważyłem olej z barwnikiem. Właśnie wróciłem z diagnozy - do wymiany osuszacz, koszt nowego 160 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Tomik to sprawdź od razu przewodu aluminiowe, tam gdzie są mocowane opaskami z gumą, u mnie właśnie się tam aluminium utleniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Pojechałem wczoraj odebrać lakier do zaprawek. Patrzę stoi w salonie Kadjar. Obejrzałem, i tak jak nie lubię suwów i crossoverów to ten mi się nawet podobał. Patrzę na paletę silników. Benzyna 1.2 do samochodu wielkości prawie Espace IV!!!!! ten świat jest chory Dodano: 07 lip 2015 - 06:45 Pocztówka z GITD. Oczywiście data wykroczenia to koniec marca i oczywiście bez zdjęcia. A ja nie wiem za cholerę kto zarobił zdjęcie. Ja czy żona czy ktoś inny? I co niby mam zapłacić wtedy 500zl zamiast 100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Mały wyciek czynnika, gdzieś w układzie klimatyzacji. Układ nabity czynnikiem oraz kontrastem UV. I trzeba będzie obserwować gdzie będzie dziurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ktoś mi ukradł lewy odblask ze zderzaka. Na szrotach są tylko i wyłącznie prawe, lewego nie miał nikt. Dostępny tylko w ASO w "promocyjnej" cenie 115 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Cieknący kompresor klimatyzacji i jego już 3!!! regeneracja w ciągu 6 miesięcy normalnie ręce opadają nie dość że gość jako jedyny w promieniu 40km regeneruje to jeszcze odwala taką chałę że szkoda gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Ja wymieniałem jakiś czas temu kompresor, fabrycznie nowy udało się kupić za niecały 1000 zł. Za regenerację wtedy chcieli jakieś 600-700 zł i gwarancja też w zależności od firmy 6-12 miesięcy. Nowy ma gwarancję 2 lata. Edytowane 14 Lipca 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Megane I (którego kupiliśmy prawie 10 lat temu przejeżdżając z nami ok 300tyś. km) został zezłomowany z powodu przegniłej podłużnicy pod bagażnikiem i po stronie pasażera :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oponiarz Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Przedwczoraj jakiś pajac mi samochód przerysował na parkingu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi