masakrator1992 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Mnie wkurzają **ujowe towarzystwa ubezpieczeniowe, tudzież brak obligatoryjnego uczestnictwa w systemie bezpośredniej likwidacji szkód. We wtorek ślepa baba wymusiła pierwszeństwo zmieniając pas, w wyniku czego błotnik, lampa z kierunkowskazem, zderzak, geometria i czort wie co jeszcze poszły się je... OC w compensie, dopiero dziś zadzwonił rzeczoznawca i pan łaskawca-dobrodziej ma czas dopiero we wtorek, tj. tydzień później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) No właśnie mechanik, który pracował w ASO skody, mówił że to nie jest już ta Octavia, co kiedyś. A mnie dziś meganka poinformowała, że zaciski z tyłu czas zregenerować. Też się troszeczkę wpieniłem. Edytowane 20 Marca 2016 przez baciuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambarass Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Mnie wkurza to że gdy oglądam Megane RS lub GT i zdaję sobie sprawę, że to nieosiągalne auta dla mojej kieszeni :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthuro31 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Pogoda, kiedy w końcu będzie ciepło i bez deszczu. Liczę na długi weekend majowy w tym temacie z piękną aurą. markop.biz.pl/ Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez arthuro31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 A mnie wkurzył środek do czyszczenia kokpitu. Troszkę tego siu-waxu dostało się na panel radia i efekty widać na fotce. :( Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 To by tłumaczyło czemu na allegro są popularne panele do radia Megane III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nieuczciwość i chamstwo handlarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekMegane Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) A mnie wkurzył środek do czyszczenia kokpitu. Troszkę tego siu-waxu dostało się na panel radia i efekty widać na fotce. :( Nie polecam. Jejku! Z czego wykonany jest ten panel? Z tektury? Ja zawsze we wszystkich swoich autach używam i używałem Plaka i jakoś nieszczególnie zwracałem uwagę na co go pryskam i nigdy nie zdarzyło się nic podobnego. Sorry, ale to świadczy o beznadziejnej jakości materiału. Edytowane 12 Maja 2016 przez KrzysiekMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aeroo34 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 A mnie wkurzył środek do czyszczenia kokpitu. Troszkę tego siu-waxu dostało się na panel radia i efekty widać na fotce. :( Nie polecam. Ja bym się chyba pochlastał! :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Wkurza mnie od kilku dni, jak nie mogę się zalogować na Forum ,wyskakuje "Error 522". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Walczę z tym, od dwóch dni jest już lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Upadła mi karta na ziemię i samochód już nie odpalił... Wybór albo wracać z Wrocławia pociągiem i zapłacić kupe kasy za parking koło zoo albo czekać aż ktoś dowiezie zapasową. Na szczęście nie musiałem sie długo prosić i tato mi "szybko" przywiózł zapasową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Epidemia totalnego chamstwa na drogach, szczególnie na drogach szybkiego ruchu.. Byłem sceptycznie nastawiony ale decyzja podjęta, montuje kamery z przodu i z tyłu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Dzisiaj padła lewa przednia szyba w kombi, podejrzewam silniczek, bo coraz słabiej kręcił <_< Edytowane 23 Maja 2016 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Byłem sceptycznie nastawiony ale decyzja podjęta, montuje kamery z przodu i z tyłu Przednią sam zakupiłem, ale z tyłu? może blokujesz pas.. Mnie z kolei notorycznie denerwuje godzinne wyprzedzanie i blokowanie pasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi