Karol89 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 mówię o licznikowym 200 a przekłamania nie mam dużego tak jak każdy samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 No jak 20 km/h dla Ciebie to nie dużo to spoko ;-) Więcej jak 180 km/h Twoje auto nie pojedzie (no chyba, ze z górki). Polecam zapakować GPSa do wozu i wtedy sprawdzać, z GPSem jest zawsze o wiele lepsza precyzja niż z licznikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol89 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 nie bylo zadnej górki sam się dziwię i sprawdzałem z samochodem kolegi przy 140 w obu tak samo pokazywało, a gps-a nie mam ale chetnie bym sprawdził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4538002 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 laguna 2ph2 2.2 dci 150 km 220 km/h na trasie slupsk - koszalin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Chyba trzeba podpiąć pod TEMAT pod HUMOR Gorzej niżli dzieci w przedszkolu z tą licytacją :evil: Ja około 335 - bolid F1 :) Samolotem nie leciałem bo wpisałbym więcej ale to przede mną :) zresztą bolidem F1 też nie :) Pomarzyć zawsze można ;-) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Airbus A320 trasa Ktw. - Frankfurt Hahn, prędkość przelotowa 830km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 skoro juz takie loty mamy to i ja sie wpisze Airbus 320 Wizzair,trasa Gdańsk - Glasgow Prestwick, predkosci kolo 800km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc001 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 ja na chwile obecna wole sie szarzowac, nie jestem zbyt doswiadczony wiec nie mam tez welkiego rekordu;) ale w do godnych warunkach 1.6 8v 165km/h jechalem;) ze znajomym jego megi coupe 1.6 16v ponad 180 km/h... tyle, ze to predkosci licznikowe;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traszka Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Wyjeżdzam w Gliwicach z Daszyńskiego na A4 w kierunku Katowic (tą pomarańczową), za zjazdem na Rybnicką 130 zapinam VI a tu mija mnie AUDI A4 1.8t i pokazuje niewybredny gest. Lekki ruch nogi i objeżdzam go jak malucha on z wielkim trudem próbuje mnie wyprzedzić, podkręcam do ok 4500 obr (spalanie 11l) zjeżdza za mnie, jazda ok 5 km widze w lusterku ze zaczyna kopcić jak trafiony bombowiec i zwalnia (przestaje kopcic), ja też zwolniłem do swoich 130 i też go odjeżdzałem aż do momentu jak zjechałem w Mikołowską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 A ja nie spieszę się na drugą stronę tęczy, pośpiech jest wskazany jak mawiał pan Zagłoba, przy łapaniu pcheł podrzuconych przez jakieś sierściuchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ja najwięcej narazie 140 na Niestachowskiej więcej nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 a ja mysle, ze meganki i sceniki nie nadaja sie do ustalania rekordow 150 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallski Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ok 150km/h na autostradzie w Czechach z 4 osobami, bagażnikiem pełnym walizek i austriackiego wina (powrót z wakacji). Więcej nie próbowałem bo zaczęła się nawierzchnia z płyt betonowych, poza tym byłem odpowiedzialny za 3 osoby Muszę przyznać że Meganka ładnie przyśpiesza nawet pow 120km/h i obciążenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Licznikowo na A4 ~175km/h przy 4 osobach w aucie, więcej nie wyciągnie raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADII Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja pomykałem moim kombi 1.4 16V wg licznika 210 gps pokazywał 197 ale i tak jestem zadowolony bo scenic 1.9dti to max 190 po dlugim rajdzie. Megi zdecydowanie dynamiczniejsz od scenka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi