pawelsonx Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 ja mam tłumaczenie programu z forum dacii ale coś nie pełne to tłumaczenie http://daciaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=...a0aeac75263bc36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti2515 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ale i tak zrobię A to DDT light trochę ryzykownie przetłumaczył bo nie zrobił wyboru języka. ;] (usunął angielski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 właśnie mam rozkminke nad przerwami w zapłonie jak jest zimny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 pawelsonx jakiej wersji używasz bo widzę że ja mam inną? Do kolegów : proponuję założyć post pt."Diagnostyka programem DDT 2000" w pierwszym poście powinna się znaleźć informacja co jest potrzebne (fejs,program), jak zainstalować fejs i program. I przenosić do niego tylko posty które coś wnoszą a nie posty typu "czy ten kabelek z allegro jest dobry".żeby nie było takiego chaosu jak pisze kolega przemo na forum laguny. I prośba jeszcze jedna żeby opisy działań z programem pisać zrozumiale dla nawet mniej obytych z informatyką .Ja na przykład ze względu na wiek nie jestem tak oblatany z komputerem jak młodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Powoli, toczą się już dyskusja na ten temat. Prawdopodobnie będzie odrębny dział. Tak będzie najłatwiej i wszystko w jednym miejscu. Oczywiście jak najbardziej potrzebna będzie pomoc kolegów bardziej zaawansowanych w tym temacie. Uważam, że warto to wyodrębnić. Co prawda nie każdy ma wiedzę i chęci, żeby się w to bawić, ale części użytkowników na pewno tematem może być zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 4 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 pawelsonx jakiej wersji używasz bo widzę że ja mam inną? 2.3.0.1 korzystam z wersji light ale nie wersja programu a baza jest ważna powinna mieć około 413MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Uprzedzam pytanie, sorry panowie ale sami wiecie, takimi linkami dzieli my się jedynie przez PW. Ostrzegam, że jeżeli pojawią się jakiekolwiek linki do ściągnięcia programu lub baz zostaną natychmiast usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Panowie świetna sprawa! Tak jak pisze P_r_z_e_m_o zrobimy oddzielny dział. Warto to dalej rozwijać, sam myślałem nad kupnem interfejsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti2515 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 http://img835.imageshack.us/img835/7220/projekcik.jpg Tak będzie wyglądał projekt tłumaczenia. Można edytować dosłownie wszystko razem z obrazami Może zrobię też nakładkę ale muszę sprawdzić jak to jest z zastrzeżonymi prawami. Już przetłumaczyłem BTP konfigurację DDT ddt light i kończę buildera... Jak będzie gotowa całość to dopiero będzie można wysyłać A jutro lub pojutrze będzie kabelek, także jak nie będzie działał to zobaczę co z dalszym tłumaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Krzychu, zrób ten dział ;-) Ja już posty poprzenoszę. :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ja też już czekam na kabel, niestety "leci" Pocztą Polską :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Może ktoś ma pomysł na kabelek po CAN (made by Derelek)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Dostałem kabel, z kablem mam mnóstwo programów głównie do aut z grupy VAG. Wieczorem postaram się zorganizować jakiegoś laptopa i noc pewnie będzie spędzona w aucie :-| Jestem teraz na etapie poszukiwania bazy (tej 413mb). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekilla Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 meganecoupe02, a możesz podesłać namiary gdzie kupowałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti2515 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 A jaki masz ECU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi