aniewa Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Ale po uruchomieniu silnika już nie działają Może być tak, że komputer nie zezwala na załączenie grzałek np. z powodu zbyt dużego obciążenia alternatora rozładowanym akumulatorem. Może odczytana przez komputer temperatura zewnętrzna jest wyższa od 7 st.C albo nie widzi włączonego nawiewu przynajmniej na 1 biegu. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Sprawdzałem przy temp. wewnętrznej -4 a zewnętrznej -10 :P tyle pokazywał klip. Ustawiałem już wentylator i na 1 i na pół i na max i nic. Ale aku rzeczywiście mam słabe, może to przez to. Edytowane 30 Grudnia 2014 przez Matys0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Jaką clip widzi temperaturę zewnętrzą , zrobić reset uch i ustawić grzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zewnętrzna podczas sprawdzania była -10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Widziana w UCH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tak, widziana w UCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Napisano 09 grudzień 2014 - 11:35 Grzałki w końcu działają (co prawda szału nie robi) ale działają szyba zaczyna odparowywać jeszcze podczas skrobania. Winnym bałaganu z grzałkami był alternator. ( informował komp że ładował na max więc komputer nie pozwalał ich załączyć) Może masz podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ostatnio miałem problem z alternatorem ale po naprawie wszystko działa i ładowanie jest 14.4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locutus Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Witam czy to są te grzałki? Pytam bo na zdjęciu jest z 4 kabelkami. A u mnie jest 5. I jeszcze jedno jak ją wyjąć? Edytowane 31 Grudnia 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Jest to grzałka 1000W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locutus Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Mam clipa. Tylko podpowiedzcie panowie w którym miejscu szukać ustawień czy grzałki są włączone. Czy jest jakiś test tych grzałek w clipie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Na pytania o Clipa nie znam odpowiedzi, za to widzę, ze kilka złotówek w kieszeni zostanie, bo nic nie musisz kupować i dokładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 W uch i chyba to było przyuczenie i tam ustawiasz co masz w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jest jakiś bezpiecznik odpowiedzialny za działanie grzałek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Duże bezpiecznki 40 i 70A koło akumulatora i bezpiecznik F5 w UPC na sterowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi