Tiagra4700 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Potrzebuję małej rady Moje auto to Megane III 1.4 tce 2009, obecnie mam takie radio tylko bardziej obdrapane: http://allegro.pl/radio-fabryczne-cd-megane-iii-scenic-281150030r-i6978329086.html Czy mogę wymienić na takie? : http://allegro.pl/megane-scenic-iii-radio-cd-mp3-usb-lift-kod-i6969461859.html Zalezy mi na tym, żeby działalo USB, CD i Radio oraz sterowanie z kierownicy, BT nie musi działać. Wystarczy podmienić radio i wbić kod czy trzeba coś więcej kombinować ? Z góry dziękuje REGULAMIN: pkt. 5.6, 5.9 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Jak masz nawigację to programowanie nawigacji do obsługi radia jak wyświetlacz to wymiana I potrzebny adapter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiagra4700 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Nie mam nawigacji. Czyli adapter i wymiana wyswietlacza, dobrze zrozumiałem? ;) dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiagra4700 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dnia 3.10.2017 o 13:41, cinas napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Dzięki czyli, żeby niczego nie wymieniać to muszę szukać takiego radia jakie mam, albo takiego: http://allegro.pl/renault-megane-iii-scenic-iii-radio-bluetooth-cd-i6974133356.html Zgadza sie? REGULAMIN: pkt. 5.6, 5.13 oraz pkt. 6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Tu też wyświetlacz do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiagra4700 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 5 godzin temu, cinas napisał: Cięcie. Czyli jedyna opcja to takie same radio? REGULAMIN pkt. 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dokładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrwwl Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Jest może ktoś z mazowieckiego kto zajmuje się konfiguracja ekranu nawigacji pod nowe radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Zawsze możesz wysłać ekran nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 czytają cały wątek można wywnioskować że aby doposażyć Megane 3 w zestaw głośnomówiący, wystarczy zmienić zwykłę radio bez BT i ekran A2 na radio z BT i ekran A3 oraz dołożyć mikrofon i już działa ? nie trzeba nic kodować CLlPEM, potrzebny jest tylko kod do radia które montujemy, dobrze rozumuje ? kod można wygenerować w internecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Dokładnie , jeszcze zostaje kwestia instalacji do mikrofonu - brak w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 rozumiem że mikrofon wskazywany w postach wyżej, czyli 283128032R , będzie odpowiedni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Tylko jak widzę na zdjęciach to ten mikrofon (283128032R) ma 2 przewody a we wcześniejszych postach było o tym że instalacja jest na 3 przewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi