Krzychu Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Dodane zostały nowe działy o tuningu, tematy w wolnej chwili będę przenosić. Nie ma regionalnych grup ale zostaną przywrócone wkrótce. Obecnie nie można kasować własnych tematów, nawet jak nikt w nim nic nie napisał. W celu usunięcia, należy zgłosić temat poprzez Raport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Krzychu, podoba mi się pomysł z dodanie wyszukiwarki google do wyszukiwania, lecz irytuje mnie to że muszę przestawiać z wyszukiwania google na forumowe. Czy istnieje możliwość by priorytetowo ustawić wyszukiwanie na forum? A dopiero jako drugą opcję google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Przychylam się do propozycji kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Oczywiście, nie ma z tym najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Dzięki wielkie. I życie staje się łatwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 hmm...od momentu powstania "nowego forum" przestalem tu po prostu zagladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Informacyjnie: przy włączonym dodatku AdBlock+ w FireFox nie da się odpowiadać na tematy (nie ładuje się moduł odpowiedzi, a przy przełączaniu stron, np. przy pokazywaniu wyników nowych postów trzeba klikać dwukrotnie lub trzykrotnie na kolejną stronę, bo po jednorazowym kliknięciu strona wisi, czyli ładuje się długo, po czym w ogóle nie daje wyników). Jednym słowem - albo oglądamy reklamy, albo korzystamy z "uboższej" wersji forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Carek, sprawdziłem Twoje zgłoszenie na najnowszym FireFoxie (5.0) + AdBlock 1.3.9 (ustawienia domyślne), działa bez problemów i nie widzę żadnego problemu. Odpowiadanie, wyświetlanie nowej zawartości itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Krzychu, coś jednak jest na rzeczy. FF 3.6.18 + ADB+ 1.3.9. Rezultat widoczny na zrzutach. Z ADB+ przy pierwszym wciśnięciu przycisku 'Dodaj odpowiedź' rezultat jak na zrzucie - czekanie ponad 2 minuty i dałem spokój, wyłączając przetwarzanie. Ponowne wciśnięcie tego samego przycisku zaowocowało poprawnym przejściem na moduł odpowiedzi. Bez ADB+ nie miałem takiego problemu, jak wynika ze zrzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Naszły mnie dziś refleksje na temat swojej osoby i chciałem się nimi z wami podzielić. Niestety, coś przeoczyłem - w podpisie swoim dałem: Uczę się życia o twardych zasadach, by iść do przodu nie patrząc za siebie. Część mówi, że jak kot - własnymi ścieżkami chadzam. I mimo tego że powiedzą co i jak - ja zawsze po swojemu zrobię. Inni zaś, że jak młode szczenie jestem. Wszędzie mnie pełno i pyskaty jestem. [img=http://clubtel.pl/artu/syg.jpg] System jednak mi odpowiedział że tekst jest za długi, a w opisie poniżej zaznaczone jest że podpis może składać się z dowolnej ilości linii - domniemać mogę jedynie że również w tym przypadku i dowolną ilość znaków. Więc jak to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Aktualnie limit wynosi 300 znaków (zlicza się również bbcode). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Prawdopodobnie jest to ustawione zgodnie z punktami 3 do 3.4 regulaminu forum. Czyli wszystko jasne, choć odbiegające od technicznych możliwości w skrypcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Krzychu kiedy pojawią się grupy regionalne i czy prezesów będziesz wybierać ty czy forumowicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 prezesów będziesz wybierać ty czy forumowicze? O ile mi wiadomo to Prezes jest jeden a jeśli chodzi o grupy to są to opiekunowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) tomusk obiecałem pod koniec lipca, jednak jest mały poślizg. Myślę, że do 10-15 września uda mi przywrócić grupy. Opiekunowie na podobnej zasadzie jak poprzednio. Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi