misiek126 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 ja od dłuższego czasu mam podpięte przez przekaźnik a plus z alternatora i tego mrugania już nie mam, mruganie miałem jak podłączyłem pod ten przewód z pinu 11. Tylko jak wysypał mi się akumulator to gość powiedział ze ten przekaźnik mógł mu pomoc. I teraz kombinuje jak to podpiąć omijając plus z alternatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Kupujesz przekaźnik z opóźnieniem załączenia i masz po sprawie. np taki. i podłączasz pod plus od zapalniczki. Edytowane 30 Czerwca 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek126 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 oki ale gdzie w upc jest plus od zapalniczki czy trzeba lecieć z przewodem do kabiny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Osobiście jak bym miał podłączyć ledy, a planuję kiedyś, to bym przewód pociągnął z kabiny z gniazda zapalniczki. Edytowane 30 Czerwca 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Przekaźnik 35 zł i kombinacje gdzie podłączyć, układ z allegro, działający na wzrost napięcia 25zł i montowany pod maską. Ja bym wybrał ten drugi sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek126 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 kupiłem przekaźnik który można ustawić czas jaki się chce, założyłem i śmiga jak ta lala, myślałem ze problem z uciekającą stacja zniknie ale pozostał. I co ciekawego zauważyłem to to że jak radio gra na wyłączonym silniku i podłącze ledy przez przekaźnik prosto pod akumulator to żadnych zakłóceń niema. Silnik wyłączony Ledy ładnie świecą, radio pięknie gra. Jak tylko tylko załączę silnik zaraz stacja ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 może trzeba zaekranować przewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Witam.Mam pytanie czy ktoś może powiedzieć coś więcej o światłach dziennych led magneti marelli zamierzam takowe założyć . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Zerknij 1 2 strony do tyłu.Tam opisywałem moje spostrzeżenia z tymi ledami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Wiem wiem czytałem Twoje posty na temat lamp magneti marelli już wcześniej.A zadałem pytanie na temat tych lamp z myślą że jest wiecej osób które je założyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Raczej mam je tylko ja.Też nikt nic nie pisał więc zaryzykowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek110 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 OK.Więc ja też zaryzykowałem i zakupiłem dziś na alledrogo 2 komplety 1 do scenica a drugi do clio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Więc jest nas tu dwóch.Albo wyznaczymy nowy trend konkurencję dla philips,albo "polegniemy" czas pokaże.Ja trafiłem okazję i promocję i w cenie z all.kupiłem u siebie w mieście w sklepie.Chciałem uniknąć w razie czego problemów z ew.reklamacją problemów.Koledzy tu skarżyli się ,że philipsy nakazywali im do holandii odsyłać!!!-skandal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti1980 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) Może będę trzeci:), ale to dopiero w sierpniu. A jak jest z gwarancją, bo pytając w MM o okres gwarancji i gdzie trzeba odesłać, to tylko otrzymałem odpowiedź typu: proszę udać się z lampami i paragonem do sprzedawcy. Danielek110, napisz o swoich wrażeniach jak je zamontujesz. Edytowane 8 Lipca 2013 przez wojti1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 (edytowane) Ja i pewnie danielek110 ma 24 mies.Mnie jak pisałem udało się i w razie czego sklep mam pod ręką-tam mam przynieść/jak by co/. I jeszcze jedno ja mogłem tylko 10 zeta więcej wziąć NARVA ,ale nie było ich na półce.Jeśli koś ma możliwość z wyglądu one= 100% Philips,a są made in germany.Też myślę mogą być dobre. Edytowane 8 Lipca 2013 przez sobiepan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi