luktal Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 A czy od ESPACE IV po lifcie też będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateob Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Cześć Mam Megankę III w wersji Dynamic, lusterko standardowe. Wpadło mi w ręce lusterko fotochromatyczne z Meganki II przed FL, z czujnikiem powyżej krawędzi lusterka. Czy będzie takie lusterko działało w Megne III? Może się ktoś wypowie kto robił taką modyfikację. Wiem, że muszę dorobić zasilanie z lampki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laros Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Powinno wszystko pasować "plug&play". Całkiem prawdopodobne, że masz nawet dedykowaną wtyczkę z zasilaniem pod tą plastikową osłoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateob Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Już rozbierałem. Wtyczki nie mam, więc dorobię. Pytanie tylko czy nie będzie lipy w działaniu takiego lusterka z czujnikiem powyżej krawędzi (bo oryginał czujnik miał na dole)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal73 Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Czytam temat i są dwie opcje ściągania lusterka, ciągnąć na dół, ciągnąć w górę. Może ktoś łopatologicznie. Ciągnąć w kierunku deski czy w kierunku podsufitki? Wystarczy "wysunąć"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) Znalazłem taki film na YT z demontażem lusterka w SC3: Wychodzi na to, że w SC3, M3, M2 i Lagunie 2 i 3 lusterko jest montowane dokładnie tak samo. A zdejmuje się je, lekko kręcąc na boki i ciągnąć w dół (czy tam do siebie, zależnie od perspektywy). Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez MichalVTS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Witajcie. Trochę czasu minęło od ostatniego posta ale mam pytanko. Mianowicie, czy od Megane IV będzie pasowało mocowanie ? Coś mi się wydaje, że jest inne. A może od Talizmana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi