darx Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 ja jezdzilem na takich ale nie w tym rozmiarze i bylem bardzo zadowolony polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Osobiście nie jeździłem na tych Continentalach, ale słyszałem o nich bardzo wiele dobrego. Poza tym miewałem już inne modele Continentala i wszystkie były rewelacyjne. Obecnie dałem się skusić na Goodyear Excellence i strasznie żałuję. Następne będą Continentale Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Obecnie dałem się skusić na Goodyear Excellence i strasznie żałujęa co w nich nie halo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Wcześniej jeździłem na Continentalach i Kleberach Hydraxer. Obie oponki były zdecydowanie cichsze - co do tego nie mam absolutnie żadnych wątpliwości. Wydaje mi się też, że na Goodyearach samochód mniej precyzyjnie się prowadzi, ale to już może być moje subiektywne odczucie W każdym razie nie mogę się przekonać do tych opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norek01 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Każdy może mieć jakieś preferencje.Do niedawna jeździłem tylko na michelinkach. Ostatni zakup renia po prezentacyjna była na zimówkach/zapas bridgestone. Zakup letnich: test ADAC..de, Zakup Bridgestone TuranzaER300 u wulkanizatora oczywiście. Dlaczego? Allegro czy sklepy internetowe dają niższą cenę i gwarancję.Wulkanizator wymiana,wyważanie i nabicie azotem gratis. Po podliczeniu kosztów okazało się że jestem do przodu o stówkę.niż bym kupił przez internet a i z gwarancją łatwiej. Opony jak dla mnie leprze od wcześniej używanych ale to tylko moje odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klajn Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 witam ja jeżdżę na Continental SportContact 2 to już drugi komplet opon tej firmy w moim użytkowaniu i jestem zadowolony 205/50 R17 MII GRANDTOUR 1.6 16V pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Pomału szykuję się do zakupu nowych letnich opon i w związku z tym stanąłem przed poważnym dylematem jakie/które, wybrać. Wstępnie mam na tapecie następujące propozycję i chciałbym się doradzić szanownych użytkowników, które, ewentualnie dlaczego są godne polecenia lub uwagi. Z góry dziękuję i pozdrawiam. ;-) 1. Fulda Ecocontrol - +10% głębszy bieżnik 2. Bridgestone Turanza ER300 3. UniroyalRallye 680 4. Goodyear Excellence Z zaznaczeniem że dwie ostatnie pozycje to ostateczność, gdyż szukam raczej opon w cenie do 200 zł/szt. :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Polecam pozycję nr 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 A co sądzicie o Yokohamach A.Drive 195/65/15 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Rbit, ja teraz przejezdzilem jeden sezon na ER300 i polecam, bardzo dobra opona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 miszel73, podobno dobre opony, u nas raczej były testowane ToYo CF1 podobny przedział cenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ok. Dzięki. Powiedzcie jeszcze czy jest sens kupować opony z indeksem wyższym tzn do 210km/h zamiast do 190/h? Oczywiscie są troche droższe, ale cena nie ma znaczenia. Chodzi o komfort i niezawodność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 miszel73, wyższy indeks wiąże się z większą wytrzymałością opony jeśli różnica w cenie jest niewielka to lepiej kupić indeks H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszel73 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dokładnie 24zł na sztuce. Więc prawie nic. Jakiś fachowiec sie kiedys wypowiadał ze gorzej sie jezdzi na takiej z indeksem H (bodajze na opony.com) i teraz mam mętlik w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jakiś fachowiec sie kiedys wypowiadał ze gorzej sie jezdzi na takiej z indeksem H (bodajze na opony.com) w testach ? fachowiec? ciekawe na czym polegało to gorsze jeżdżenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi