Woytus Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Kupujesz kartę, formatujesz następnie wkładasz do nawigacji, uruchamiasz, TT nagra potrzebne pliki. Tylko nie większa niż 4 GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Mam 8 GB i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Ja właśnie przeniosłem mapę z karty 4 GB na kartę 8 GB dzięki podpowiedzi Mrareka. Mała karta jest dobra jak się ma jeden kraj, albo wycinek Europy. Na dzień dzisiejszy cała mapa Europy wraz ze wszystkimi plikami zajmuje na karcie dokładnie 3440,5 MB, a karta 4 GB ma 3772 MB wolnego miejsca. Jak więc widać na karcie zostało tylko nieco ponad 300 MB wolnego miejsca i za jakiś czas może go być za mało. Na dzień dzisiejszy mapa Europy zajmuje ok. 2,8 GB, mapa zeszłoroczna miała 1,9 GB. Dodano: 01 lip 2015 - 16:29 Od dzisiaj są duże zniżki na aktualizację map i na nowe mapy na stronie TT. Szkoda, że trochę nie zaczekałem. Polska: Nowa mapa (jeśli ktoś nic nie ma na karcie) 107,97 zł Roczna aktualizacja 119,97 zł Europa: Nowa mapa (jeśli ktoś nic nie ma na karcie) 134,97 zł Roczna aktualizacja 164,97 zł Dodatkowo na allegro można za 10 zł kupić kupon rabatowy na 50 zł do sklepu TT. Tak więc można mieć oryginalną mapę Polski za niecałe 68 zł, a Europy za 95 zł :D Edytowane 1 Lipca 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ale jakby tak info wyslali na @ to pewnie mieli by wieksza sprzedaz... no ale po co informowac uzyszkodnikow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammat Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Witam! gdzie mozna znaleźc ten kupon rabatowy ,bo na Allegro nie znalazłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 no też nie widzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Niestety na razie nie ma, znajomy zdążył kupić jeden z ostatnich jakoś tydzień temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Nie wiem czy jest jakaś promocja, czy błąd systemu ale działają wszystkie usługi Live. Obecnie nie posiadam wykupionego abonamentu tej usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 W tomtomie czy ogólnie wszystko w R-Linku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Potwierdzam, u mnie też Live jest aktywny, data ważności 15-09-2015 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgodnie z tematem wątku piszę o usłudze w urządzeniu TomTom Live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBU77 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Może zrobili jakąś promocję na zachęte do kupna bo u mnie też jest Live ważny do 15.09.2015 W sumie na wakacje jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 W sumie na wakacje jak znalazł. Dokładnie, ja za tydzień pomykam więc przyda się i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 gdzieś tu już pisałem, ale powtórzę :) Dzień dobry Usługa tom tom live jest możliwa dla Pana samochodu, koszt opłaty jednorazowej 395 zł brutto. Usługa będzie dostępna na okres 1 roku. Proszę o numer VIN samochodu celem dokładnej weryfikacji. Pozdrawiam Jacek Szołtysik P.W. BAMARKO SP. Z O.O. Ul. Strzelców Bytomskich 51 41-902 Bytom 19 czerwca 2015 15:37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Teraz można wykupić rok Live za 199 zł. Potestowałem trochę i 199 zł za prognozy pogody, to zdecydowanie za drogo. Komunikatów niestety za wiele nie ma, AutoMapa z funkcją Traffic, czy też GoClever z TMC biją tutaj Tomka na głowę. Może bym się skusił na Live, gdyby kosztował max 49 zł za roczną subskrypcję. Podobno o wiele lepiej sprawdza się za naszą zachodnią granicą. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi