kataryniarz Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Polecam u Zięby w Katowicach, nie mieli żadnych problemów w przeciwieństwie do innych ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Tak, wgrywają bez problemu jeżeli nowy jest dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Pisałem dzisiaj do Wieczorka do Tarnowskich Gór i... na zapytanie czy aktualizują oprogramowanie dostałem odp. "W tej sytuacji musimy się umówić na diagnostykę w serwisie. " Byłem w ASO w Zabrzu, zamiast aktualizacji oprogramowania zaproponowali mi że je wyciągną i wyślą do serwisu elektronicznego (no chyba se jaja robią...). Potwierdzam że u Zięby w Katowicach bez problemu dostępna jest aktualizacja radia. Edytowane 3 Marca 2015 przez fourier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydayanthem Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) czesc panowie I have radio BOSE - fw. 3.0.0.24 premium Is it possible to change the fw to 3.0.0.24 classic? Will the radio be working without problem? Won´t this make radio dead? If there is a problem is it possible to change the software back to premium?? thanx Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 You must ask the service Renault. This version of the radio, you can update only there. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maydayanthem Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 OK, thank you. Will go and ask. Hopefully they will have some information. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Trochę poza tematem - miał ktoś przypadek, że zeszła mu farba z guzika do włączania radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Tak, widać już mały ubytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Znalazłem już temat że nie jestem pierwszy. Chyba trzeba będzie zagadać na serwisie bo zeszła już cała farba i przycisk świeci jak lampka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Jestem właśnie po aktualizacji do wersji 3.1.0.7 - ostatnio sporadycznie zdarzało się na 3.0.0.24, że radio w trakcie jazdy samo się wyłączało i od raz włączało. Jak na razie jest OK i w tej wersji wróciło wznawianie mp3 :) Nie... rolka w pilocie nadal nie umożliwia zatwierdzania ;) Subiektywnie mam wrażenie, że są lepsze basy w tej wersji. W sieci znalazłem dodatkowy opis co ta wersja poprawia: - Gespeicherte Radiostationen können nicht gewählt werden - USB-Stick wird nicht gelesen - Unterbrechungen Radio und GPS - Verlust von Preset-Daten und Verbindungen mit Handy - Schlechte Tonqualität im Streaming mit IPhone - Ungenügende Anzeige der Lautstärke - Bedienung Lenkrad-Satellit fehlerhaft Edytowane 28 Września 2015 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Czyli generalnie polecasz tę wersję? Powiedz mi, czy można rolką przełączać się między sześcioma zapamiętanymi stacjami radiowymi (tymi zapisanymi pod przyciskami 1-6)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dam znać jak pojeżdzę dłużej. Tak, stacje można zmieniać rolką z listy wszytkich wyszukanych, nie tylko zaprogramowanych. Po wybraniu stacji automatycznie ją wybiera. Dodano: 07 lis 2015 - 18:54 PS. Przetestowane na dłuższych trasach, wszytko OK, nie zdarzają się już restarty radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Gdzie robiłeś aktualizację? Mi już jest głupio robić to w Katowicach bo byłem u nich z 4 razy (2 samochody). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Tym razem w Cz-wie gdzie serwisuję auto, ale radio było wysłane do Gdyni z powodu restartów - wróciło jedynie z nowym oprogramowaniem. Edytowane 11 Listopada 2015 przez kataryniarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalecwks Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 co macie na myśli "wznawianie mp3"? chodzi o start tej samej piosenki czy dokładny czas piosenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi