Jottar Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 23 minuty temu, Lelupi napisał: W tym sofcie nadal, ale o wiele rzadziej następuje restart radia niezależnie od źródła dźwięku. To się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasgda Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Panowie, zaktualizowałem z wersji 2.2.0.19. Aktualnie 3.1.0.27, wszystko poszło bez problemu. Zniknął problem z rozmowami prze bluetooth (dziwne dźwięki), rolką przy kierownicy można przewijać stacje radiowe zapisane, niby szersza regulacja bassów, lepiej działające radio (wcześniej zakłócenia). Zmiana jak najbardziej na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacus Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Cześć, czy pojawiła się może nowsza wersja softu niż first_3.1.0.27 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Chciałbym u siebie zaktualizować oprogramowanie radia. Aktualnie mam soft o numerze 2.2.0.14. Czy ktoś jest w stanie udostępnić odpowiednie pliki oraz krótko mnie pokierować jak przeprowadzić całą procedurę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 http://cinas.mine.nu/~cinas/tom/3.0.0.28.zip http://cinas.mine.nu/~cinas/tom/3.1.0.27.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 @cinas czy ten soft będzie działał również na radiu z navi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Jest to soft do radia a jego konfiguracja nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) @cinas aaa okej, dzięki za info. Orientujesz się może czy ta nowa regulacja basów i sopranów coś daje? Czytałem kilka komentarzy, że mimo że skala jest do +9 to żadnych zmian w dźwięku nie słychać... @Aktualizacja 21.08 Soft wgrany, cały proces przebiegł bez najmniejszego problemu Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Silverek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishBB Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Jak mam radio z nawigacją Carminat, gdzie sprawdzić tutaj wersję oprogramowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkas Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Podepnę się pod temat , jaka jest najnowsza wersja oprogramowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Aktualnie najnowszy soft to 3.1.0.27 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkas Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jest nowsza od 3.1.0.6 ? Bo taką mi pokazuje , z tymi oznaczeniami aktualizacji różnie bywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Jest nowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 A jaka ?, skoro w ASO nic nie wiedzą na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Pisałem do @unkas, że 3.1.0.27 jest nowsza od 3.1.0.6. Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Jottar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi