Papf Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Nie wiem czy tylko u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek1 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Czeka na zatwierdzenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certino Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Też mam po regeneracji na tulejkach z tarnamidu. Prawie 2 lata błoga cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) @certino gdzie kupiłeś? Edytowane 23 Grudnia 2018 przez Papf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certino Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Sam toczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retros1234 Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) .....zabrałem się dzisiaj za wymianę tulejek ..... drażniło mnie to trzaskanie ... po zdemontowaniu ogranicznika pękło mi zabezpieczenie sworznia , mimo iż starałem się to zrobić delikatnie Wykombinowałem więc na szybko taką oto blokadę tego sworznia . i poskładałem całość i w końcu cisza .... Edytowane 11 Marca 2019 przez retros1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnsq Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Witam wszystkich, czy ktoś zna może wymiary śruby Torx, która jest wkręcona od strony słupka? Będę się przymierzał do wymiany ogranicznika, ale zauważyłem, że ta śruba jest już trochę wyrobiona i będę także ja chciał wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czachus Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Słuchajcie, a zawiasy te z metalową rolką, które są od 2013 pasują do M3 z 2009 bez problemu? U mnie co dziwne zaczyna piszczeć w tylnych drzwiach. Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez czachus Gramatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnsq Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 U mnie też zaczęło z tylu piszczeć, ale zauważyłem ze zawsze jak piszczą to w lato, wiec zakładam że metal pod wpływem teraz już codziennie dodatnich temperatur rozszerza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 https://youtu.be/5R4HsSfvuN4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czachus Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Przedmuchałem sprężonym powietrzem, bo był ciut syf. Nasmarowałem ciut smarem miedziowym i jest cisza. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujamateo Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Witam, mam pytanie do doświadczonych w wymianie ograniczników, czy lepiej wymieniać na oryginalne (120 zł), czy na zamienniki (60-70 zł). Takie ceny za części podał mi serwis który ma wymienić, chodzi mi o trwałość zamienników,albo oryginałów, co byście doradzili? Z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Tam wystarczy wymienić tuleję w ograniczniku i nie będzie strzelało Oczywiście musi być z odpowiedniego materiału. Już było o tym pisane. Jeśli to 120 zł za tą tuleję to zbyt drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Tulejki są po 5zl, na jeden ogranicznik potrzebne są dwie sztuki. Chyba najlepsze są z tworzywa, mimo że nie są trwałe. Miałem metalowe rolki i przy otwieraniu drzwi słychać było jak metal trze o metal. Należy pamiętać, że tych ograniczników się nie smaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Metalowe odpadają i teflon też, zbyt miękki. Musi być dobre tworzywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi