marek789 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Witam, posiadam w swojej Megance tylko jedną kartę. W komputerze przez program Maxiecu są widoczne dwie karty. Jak usunąć tą jedną, której nie posiadam nie usuwając przy tym tej obecnej, którą mam obecnie sprawną? Miałem dołożyć wcześniej jedną kartę ale miałem inne koszty i po prostu zapomniałem :P Edytowane 9 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy19 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Witam wszystkich /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Mam takie pytanie do was, czy jest jakiś sposób żeby podczas diagnozowania elektroniki nie wyłączał się zapłon co kilka minutygodni? Bo za każdym razem muszę na nowo łączyć się z danym sterownikiem. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Z góry dziękuję i pozdrawiam Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 9 Października 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaag Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Nie wiem jak w III ale w MII włączasz stały zapłon, czyli karta w slot i na biegu trzymasz przycisk ok 5 sek. Załączy się i będzie włączony aż go dwoma naciśnięciami nie wyłączysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy19 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ok spróbuję tak zrobić może akurat ten sposób będzie taki sam w m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek42 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Czy jest w programie gdzieś opcja sprawdzenia czy mikrowyłączniki w klamkach są sprawne? Jakiś test? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoren Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 witam Ja mam problem z takim komunikatem (kabel ELM 327): Port jest zainstalowany prawidłowo. Ma któryś z panów jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Witam, posiadam w swojej Megance tylko jedną kartę. W komputerze przez program Maxiecu są widoczne dwie karty. Jak usunąć tą jedną, której nie posiadam nie usuwając przy tym tej obecnej, którą mam obecnie sprawną? Miałem dołożyć wcześniej jedną kartę ale miałem inne koszty i po prostu zapomniałem :P Przeprowadź programowanie kart używając tylko tej jednej. Ta druga się wypisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chelchow Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 czy maxiecu na elm połączy się z sterownikiem dpf w Meg II 1.9 dci 2009 130 kuni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Przeprowadź programowanie kart używając tylko tej jednej. Ta druga się wypisze. Na pewno tak będzie? Nie usunę sobie bez powrotnie karty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Usuniesz te których nie masz w trakcie procedury dopisywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chelchow Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Panowie ponawiam pytanie, czy maxiecu odczyta wartości filtra DPF takie jak ostatnie wypalenie, czujniki przed i za filtrem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
68bob24 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Witam Wszystkich. Czy ktoś spotkał się z takim kodem "DF641 Obwód klapy powietrza wlotowego; niezgodność sygnału" Kod dotyczy silnika 1.5 dci 106 KM, z roku 2007. Błąd dotyczy "na pewno" przepustnicy powietrza. Błąd jest permanentny czyli ciągły, odczytany najnowszą wersja programu maxiecu. Co robić wymienić przepustnicę czy szukać przyczyny gdzie indziej? Edytowane 27 Grudnia 2016 przez 68bob24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Mam jedną kartę, chce dorobić drugą to kupuje używaną, do tego transponder np. ten Następnie muszę przelutować ten transponder i próbować dopisać? Mam obecnie jedną kartę. Czy podczas dopisywania moja obecna karta nie zostanie wymazana w taki sposób że w niej też będę musiał wymienić ten transponder? Robił to ktoś w Megankach? I może potwierdzić że podczas programowania kart, starej się nic nie stanie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demokret Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Witam. W necie pojawiła się wersja MaxiEcu 2 full cracked. Sprawdzał już ktoś czy działa poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Panowie ponawiam pytanie, czy maxiecu odczyta wartości filtra DPF takie jak ostatnie wypalenie, czujniki przed i za filtrem itp. Temat trochę stary ale dla dla zainteresowanych tematem załączam screeny z maxiecu2 dotyczące filtra ze scenica III silnik k9k 110 KM Programem tym można też zainicjować wymuszone wypalanie filtra DPF. Edytowane 5 Marca 2017 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi