gRRuby Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Jak to jaki model? Dużego wyboru nie ma Clip to Clip, kwestia tylko wersji softu i lepszego lub gorszego wykonania. Clip Bebechy muszą wyglądać tak jak tutaj (najlepiej jak jest złocona płytka) Wnętrze 108USD z dostawą. Można w tej cenie znaleźć z dostawą DHL i masz w tydzień. Zobacz komentarze i opinie o sprzedawcy. Edytowane 28 Marca 2016 przez gRRuby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturg5 Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 A może ktoś ma doświadczenie z firmą "itmarket24h"? Zastanawiam się nad clipem od nich CLIP - myślicie że będzie ok? Cena jest też w miare w porządku.. Plus dla nich że mają własny serwis w razie czego <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekarnik84 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć jaki clip kupić? co polecacie?. A może ktoś z was chce odsprzedać? lub zajmuje się sprzedażą?. pozdrawiam Edytowane 4 Czerwca 2017 przez piekarnik84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jony0107 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Odświeżę temat może ktoś podać polecić o którego sprzedawcy aktualnie sprzedającego can clipy mogę bez żadnych obaw kupić clipa.jest ich tyle na allegro i wiadomo każdy chce sprzedać a ja chciał bym kupić od takiego solidnego nie naciągającego a jest ich sporo np. z Krakowa dzwonie do kolesia i twierdzi że kupił sobie i teraz mu nie potrzebny i sprzedaje,ale na trzech kontach i te same numery tel.trochę to dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Ja ostatnio kupiłem w sklepie cascosklep w Solcu Kujawskim. Sprzedawca polecany na forum Espace, szybka wysyłka, dowód zakupu, gwarancja, wszystko działa prawidłowo. Również polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jony0107 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 (edytowane) I to mi się podoba krótko zwiężle dziękuje kolego naprawdę mi pomogłeś jutro zadzwonię do tego sprzedawcy. Muszę dopisać pewną kwestię w sprawie zakupu clipa na allegro czy OLX prosic sprzedawcę o zdjęcie jak wygląda płytka sprawdzone przetestowane jak tłumaczy się ze nie będzie rozkręcał aby sprawdzić to włączajcie czerwone światełko bo na 99% oszustwo.Zadaje pytanie sprzedającemu jaka wersja płytki odp nie wiem to od razu rozłączcie się bo na 100% oszustwo naciąganie na najnowsza wersje,ale programu nie samego clipa.Na ofertach gdzie są zdjęcia płytek macie pewność że nie dostaniecie clipa najgorszej wersji zakupionej za kilka dziesiąt dolarów a sprzedają nawet za 990zł napisze tak to jest skurwysyństwo i pazerność sprzedającego dlatego piszę o tym nie wszyscy tak robią,ale warto kolesi pytać a już od razu unikać ofert bez zdjęcia płytki.Tak samo z gwarancja to jest tylko ściema uważajcie i też nie u wszystkich sprzedających oczywiście. Edytowane 9 Stycznia 2018 przez jony0107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arithel Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Dnia 26.12.2017 o 18:51, jony0107 napisał: I to mi się podoba krótko zwiężle dziękuje kolego naprawdę mi pomogłeś jutro zadzwonię do tego sprzedawcy. I jak, dowiedziałeś czy ten Clip jest faktycznie wart zakupu ze względu na wersje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Co do jakości Clipów tutaj ciekawe porównanie: http://blog.eobdtool.co.uk/optional-renault-can-clip-v162-cheapest-best-quality/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mary22 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) Witam, Panowie czy warto inwestować w clipa jeżeli posiada się maxiecu?, co mogę zrobić więcej clipem w Megane II PhI? Edytowane 25 Listopada 2018 przez mary22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walba Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Warto mieć obydwa urządzenia . Jak dla mnie maxiecu nie robi wszystkiego co ma w programie a clip to ogarnie i na odwrót .Ale to tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemokermit Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) Witam jaki wybrać sposób połączenia się z laptopa do megane 3 mam na kompie Can Clip v190 proszę może o jakieś linki do allegro. Edytowane 1 Marca 2020 przez przemokermit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Co masz na myśli pytając o sposób podłączenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor89 Opublikowano 19 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) Witam. Odświeżę temat. Planuję zakup z Allegro nowego Clipa do 600zł. Będę go używał z Clio III i Megane II po lifcie. Może ktoś polecić jakąś wersję? Dobrze by było, żeby nie było strachu odpalać samochód z podpiętym Clipem. Są już od 450zł do kupienia ale nie wiem który wybrać. Z góry dzięki za pomoc. Ten się nada? : https://allegro.pl/oferta/interfejs-renault-can-clip-2020-pl-dacia-clip-full-9149097661?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Edytowane 19 Października 2020 przez Kaczor89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Nie ma pokazanej płytki PCB - tylko na tej postawie da się ocenić co się kryje w środku i czy warte ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor89 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Dnia 6.12.2020 o 20:23, Papf napisał: Po co mnie przedrzeźniasz REGULAMIN Forum się kłania pkt 5 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi