Fezz Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Wygłuszenie wkrętem mocujesz do podszybia, przy jego górnej krawędzi tak aby uszczelka nachodziła i zasłaniała wkręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapient Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Liczyłem że może komuś udało się może to jakoiś podkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buli1973 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Ten element to wasze rozwiązanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Co to jest? o_O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buli1973 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) szukaj po numerze referencyjnym ,ja znalazłem to na forum ru i idąc dalej tym tropem jak gdzie skąd mogę zdobyć ten(zaznaczony na obrazku jak 1 ) element jak go szukać,szukałem na znanym portalu ale brak go ,nie wiem jak go nawet mam nazwać proszę o porady Dodano: 14 wrz 2016 - 08:42 Ponawiam moje pytanie jak nazwać - znaleźć element oznaczony nr 1 Edytowane 21 Lipca 2016 przez buli1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Jak chcesz kupić to jest tutaj LINK Wg. mnie nazwa na aukcji całkowicie nietrafiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markis80 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A to z poz 7 jak nazwać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klejd Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam. Jestem świeżo upieczonym włąscicielem MII i proszę o pomoc ,gdzie można kupić ten element podszybia oznaczony jako 7. Czy to jest w oryginale w każdym MII?Mam ten sam problem z uszczelką co poprzednicy,może to jest ten brakujący element mocujący uszczelkę do podszybia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Na zdjęciu powyżej masz nr 8200638054. Nowy tylko w serwisie. Nie sądzę, aby ktoś wystawiał taką duperelę na allegro, ale poszukaj. Najszybciej chyba szroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klejd Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Po co mnie przedrzeźniasz Dzięki za info,nowe w aso 70szt,troche ich porypało z ceną. Czy ten element zaradzi opadającej ścianyie grodziowej i uszczelki?Nie wiem czy warto kręcić sie po szrotach za tym,czy może zastosować ,,druciarstwo'' Pozdrawiam. Regulamin pkt. 5.6, 5.13 Prezes Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja tam u siebie zastosowałem druciarstwo. Z drucika zrobiłem oczko w tej macie, przez oczko przełożyłem trytytkę i zaciągnąłem ją na kratce plastikowej na podszybiu. Oczko zrobiłem po to, żeby w razie konieczności ściągania podszybia łatwo było potem zastosować patent ponownie. Czarnej trytytki praktycznie nie widać w tej kratce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klejd Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) I ja tez,tak zrobie chociaz nie jestem zwolennikem druciarstwa,ale w tym przypadku szkoda ladowac kase w taki pierdoly. Regulamin pkt. 5.6 Prezes Dziękuję za uwagę i obiecuję poprawę. Edytowane 22 Lutego 2017 przez klejd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyw1ol Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 w serwisie koszt tej części to ok 43zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 No dobra, ale ten element dociska matę do grodzi czy montuje się go pomiędzy matą i grodzią, a później przypina do niego matę? Ten rysunek techniczny kilka postów wcześniej nie bardzo określa konkretne położenie części. Jak jest pod matą to nie trzeba czasem jej wyciągać żeby to założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dws88 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Może pomogę, montuje się go na wygłuszenie które jednocześnie podtrzymuje całe wygłuszenie. Załączam zdjęcia. W najbliższym czasie jeśli uda mi się dostać tą część w ASO to zamontuje w swoim Megane II z tym że w moim przypadku jest co Cabrio. Mam nadzieje że nie będzie się różnić od zwykłej Megane II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi