TheOktik Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 W Megane II przy wymianie skrzynki bezpieczników nic nie trzeba programować. Ma działać od razu. Chyba, że mylisz UPC z innym modułem np. UCH lub ECU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 1 godzinę temu, deha21 napisał: X Komputer to BSI. Siedzi w UCH. UPC to rozszerzenie UCH. Tam są wzmacniacze sygnału, przekaźniki i bezpieczniki - nic do programowania - elementy sterujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deha21 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Chodzi o ten moduł który znajduje się po prawej stronie po otwarciu maski (jak się patrzy z przodu). Tam są po prostu kable i bezpieczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Ten moduł składa się z dwóch płyt. Duża będąca jednocześnie podstawą zawiera tylko gniazda dla podłączenia wtyczek z instalacji samochodu, bezpieczniki i wlutowane przekaźniki. Druga mniejsza zawiera całą elektronikę UPC. Obie płyty są zlutowane ze sobą i odpowiednio współpracują. Nie jestem na 100 % pewny ale komputerem ustawia się rodzaj alternatora. Na zdjęciu widok części elektronicznej UPC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek54 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Na prawym słupku drzwi pasażera jest nalepka na której podano poziom wyposażenia wystarczy odczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Witam czy jak dostanę się do skrzynki Ich i ja zdemontuje w celu przeczyszczenia styków. (Chcę to zrobić ponieważ raz dział mi centralny a za drugim razem nie działa). Baterie w pilocie są Ok. A jak zdemontuje Ich wyczyszczenie i wsadzę na swoje miejsce to będzie trzeba coś programować czy będzie wszystko jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi